Niestety Banshee jest na liście rzygowych przestępców odkąd jakiś rok temu spektakularnie (po wyjedzeniu sporej porcji wołowinki rezydentki Burak, której się chyba nie chciało gryźćPiena pisze:Biedna Banshee
podrzucę jej numer do TOZu przy najbliższej okazji, co by mogła skutecznie ukrócić takie bezczelne znęcanie się nad futrzakami. Stop nienawiści rzygowej!
Bracia i Siostra B.
Moderatorzy: crestwood, Migotka
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Powrót do domu, gdzie tęsknota wielka i jeszcze większy głód 
https://youtu.be/T67WJ8vhscc
(Budda na pierwszym planie, Banshee w tyle, ale też jest!)
https://youtu.be/T67WJ8vhscc
(Budda na pierwszym planie, Banshee w tyle, ale też jest!)
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
W ostatni weekend było nawet dość ciepło, więc próbowałam zachęcić "dzieci" do poobserwowania życia za oknem.

Przy okazji udało mi się zrobić foto małej, spłoszonej sowy
Oburzonej, że szyba taka brudna!
A także Simby na Lwiej Skale

Przy okazji udało mi się zrobić foto małej, spłoszonej sowy
Oburzonej, że szyba taka brudna!
A także Simby na Lwiej Skale
Co tam u nas? Ano nic nowego - korzystamy ze słońca, uciekamy przed odwiedzającymi nas maluchami, biegamy jak opętani za każdą zabawką, apetyty nam dopisują, humory też mamy przednie, ogólnie jesteśmy zdrowi i zadowoleni z życia
Dni upływają nam pod znakiem przyjemnej rutyny, którą przerywa czasem ćma czy muszka lub intensywniejsze wyczesywanie 
Budda sam
I w towarzystwie

Banszczur
Nasza piękność
Pierwsze od dawna wspólne foto Brodzeństwa!

Budda sam
I w towarzystwie
Banszczur
Nasza piękność
Pierwsze od dawna wspólne foto Brodzeństwa!
Ledwo napisałam, że trudno o wspólne foto, a już Budda i Banshee postanowili zadać kłam temu stwierdzeniu, serwując takie obrazki:
"Mały smok BanBan i jego werteryczny brat Bubek"
- Czego wciąż mi brak...
- Daj buuuuzi!
- Ok!

"Mały smok BanBan i jego werteryczny brat Bubek"
- Czego wciąż mi brak...
- Daj buuuuzi!
- Ok!
Teatrzyk Kocia Komuna prezentuje krótką sztukę pod tytułem "Banshee wskazuje, co jest jej":
- Ta kanapa je moja.
- Ten fotel je mój.
-To niezłożone krzesło je moje.
- Ta poduszka je moja (laptop za mną też je mój).
- Ta firana je moja.
A Budda na to:
- Ale ten drapak je mój!
- Nie, brat. Drapak to je nasz!
- OK!

KURTYNA! (Która też je Banshee
)
- Ta kanapa je moja.
- Ten fotel je mój.
-To niezłożone krzesło je moje.
- Ta poduszka je moja (laptop za mną też je mój).
- Ta firana je moja.
A Budda na to:
- Ale ten drapak je mój!
- Nie, brat. Drapak to je nasz!
- OK!
KURTYNA! (Która też je Banshee
Bubek, jak już pisałyśmy nie raz, to bardzo piękny, refleksyjny i romantyczny młodzieniec.
Lubi:
- malownicze zachody słońca,
- kontemplować okolicę, dumając, czy znak jest rzeczywiście jednością signifié i signifiant,
- popołudniowe drzemki...
... przerywane rozmyśleniami na temat granicy między interpretacją a nadinterpretacją według Eco w kontekście polemiki z Rortym i Cullerem,
- być adorowany,
- jaggal,
- i mój laptop (na którym może oczywiście czytać dzieła swoich ulubionych hermeneutów).

A Banshee?
No, ten

Lubi:
- malownicze zachody słońca,
- kontemplować okolicę, dumając, czy znak jest rzeczywiście jednością signifié i signifiant,
- popołudniowe drzemki...
... przerywane rozmyśleniami na temat granicy między interpretacją a nadinterpretacją według Eco w kontekście polemiki z Rortym i Cullerem,
- być adorowany,
- jaggal,
- i mój laptop (na którym może oczywiście czytać dzieła swoich ulubionych hermeneutów).
A Banshee?
No, ten
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez saszka, łącznie zmieniany 1 raz.