Lucek, Bożenka, Gabi i Ignaś
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- Pralinka666
- Pralinka666
- Pralinka666
Kociaki grzeczne, są pełne energii - cały pokój jest ich
Uczymy je oczywiście aby nie chodziły po stołach, choć pod naszą nieobecność i tak tam przesiadują. Ignaś czasem ma focha na Bożenkę i wtedy na nią burczy (zwłaszcza przy jedzeniu), wówczas tłumaczymy mu, że tak nie wolno. Ignaś to obżartuch - każda porcja jest dla niego za mała
Bożenka natomiast to taka mała przytulanka tylko szuka pretekstu do miziania
Piszecie, że są jakoś '' takie duże '' ale dla nas są i zawsze będą naszymi maluszkami!!!!

- Pralinka666
Witajcie nasze Kotki stały się maksymalnymi ''przylepami'' uwielbiają mizianie oczywiście my nie możemy wówczas używać telefonów bądź czytać książki bo to one są najważniejsze. Zauważyliśmy, że Ignaś stał się małym zazdrośnikiem
jak tylko na chwilkę zainteresujemy się jego siostrą - miauczy, wchodzi na nas robi wszystko żeby zwrócić na siebie naszą uwagę. Ostatnio Ignaś nauczył się aportować !
Rzucamy jemu szeleszczącą zabawkę a on przynosi nam ją w pyszczku i czeka aż rzucimy mu ją ponownie:D
Postaram się porobić foteczki maluchom chociaż ostatnio ciężko je uchwycić ponieważ są w ciągłym biegu

Rzucamy jemu szeleszczącą zabawkę a on przynosi nam ją w pyszczku i czeka aż rzucimy mu ją ponownie:D
Postaram się porobić foteczki maluchom chociaż ostatnio ciężko je uchwycić ponieważ są w ciągłym biegu

- Pralinka666
Witajcie Witajcie to znowu my.
Skoro wizyty na stole to rzecz przekazana maluchom genetycznie to ciężko będzie z tym walczyć, ale damy radę
Dziś wrzuciliśmy do weryfikacji kolejne zdjęcia naszych aniołków także już wkrótce je zobaczycie. Adam twierdzi, że dobrałam się z kotami idealnie, ponieważ cała nasza trójka tzn. ja Bożenka i Ignaś lubimy wspólnie wylegiwać się w łóżku. Faktem jest, że czasem brakuje miejsca dla Adama, ale nie narzeka.Zauważyliśmy ostatnio, że koteczki mają nową zabawę czyli ''gonito'' Ignaś biega za Bożenką dotyka ją w łapkę i ucieka ona po jakimś czasie robi to samo
Kotki nie rywalizują ze sobą ale najchętniej jeden drugiem zaglądałby do miski 
Skoro wizyty na stole to rzecz przekazana maluchom genetycznie to ciężko będzie z tym walczyć, ale damy radę

Dziś wrzuciliśmy do weryfikacji kolejne zdjęcia naszych aniołków także już wkrótce je zobaczycie. Adam twierdzi, że dobrałam się z kotami idealnie, ponieważ cała nasza trójka tzn. ja Bożenka i Ignaś lubimy wspólnie wylegiwać się w łóżku. Faktem jest, że czasem brakuje miejsca dla Adama, ale nie narzeka.Zauważyliśmy ostatnio, że koteczki mają nową zabawę czyli ''gonito'' Ignaś biega za Bożenką dotyka ją w łapkę i ucieka ona po jakimś czasie robi to samo

- Pralinka666