Dąbrówka

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

Awatar użytkownika
Niebieska

Post autor: Niebieska »

U Dąbrówki życie kulą się toczy ;) Niestety dalej pozostaje niewidzialna ;( Szczerzenie nie rozumiem dlaczego... Nosi ona w sobie wszystkie pożądane cechy u kota. Uwielbia się tulić, chętnie wskakuje na kolana i jestem skłonna wierzyć, że w przyszłości, zabrana do domu chętnie będzie grzała czyjeś nogi lub szyję w łóżku ;) Uwielbia się bawić, zarówno sama - kocimi zabawkami, jak i z człowiekiem - ganiając za wędką. Potrafi robić to bez opamiętania i do utraty tchu ;) Jest kotkiem czystym, bez problemu trafiającym do kuwety i po postu idealnym. Dąbrówka marzy o tym by stać się królową czyjegoś serca. Jedyną kocią królową :serce:

Obrazek
Ostatnio zmieniony 07 mar 2020, 23:43 przez Niebieska, łącznie zmieniany 1 raz.
Inga

Post autor: Inga »

Dąbrówka po prostu bawi się ciągle w odbijanego :jezyk2: Odbija innym wędkę, miejscówki...no taki trochę koci bezczelniaszek i jeszcze spryciulka. Urokiem osobistym wszystko załatwi, szczególnie nie da się nikomu obrazić za małe podkradanko >D Jest taką pewniarą, że ostatnio podwędziła wędkę bawiącemu się Wspólnikowi, do którego cała reszta ekipy ma taki respekt, że nawet do niego nie podchodzą. :cool:

Obrazek
Chitos

Post autor: Chitos »

Cześć człowiek, posprzątam Ci mieszkanie, będę pucowała swoim grzbietem każde kąty tylko daj mi szanse... Chociaż zapytaj o mnie

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Żywia

Post autor: Żywia »

Dąbrówka to taka fajna dziołcha co lubi się bawić, jak nie z kimś to sama. Ale wolała by Z KIMŚ osobiście swoim
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Daria

Post autor: Daria »

Obrazek
Daria

Post autor: Daria »

Po miesiącu spędzonym u mnie mogę zdecydowanie powiedzieć że Dąbra to jest kot idealny samowystarczalna, ale towarzyska uwielbia zabawy z człowiekiem, gonitwy z Zaharką, ale też potrafi się zabawić sama wszystkim co wpadnie jej w łapki długopisem skarpetką czy kuleczką. W nocy przychodzi położyć kolo mnie zajmując tylko ostatni skrawek kołdry żeby nie przeszkadzać.

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
KrisButton

Post autor: KrisButton »

Dąbrówka ma to we krwi, pomagać lubi i jak tylko może to bierze czynny udział, to taka mała, pełna życia, słodka, futrzasta istota, która niczego nie chce w zamian, tylko prosi o własnego człowieka i swój własny domek :serce:
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
Chitos

Post autor: Chitos »

Koty wróciły do naszego szpitalika i wróciła i Dąbrówka i wrócili wolontariusze :)
Mamuniu jak ja się stęskniłam za tą kluską! :) Dała się wzorcowo wygłaskać, wytulić! Pokazała to z czego jest znana, czyli zabawy sama sobą i ogonem kociego kolegi Mrauera :)
Dąbrówka czeka na swojego prywatnego człowieka. Ba! Czekała! Bo go znalazła! :aniolek: :aniolek:
Teraz czeka tylko na przeprowadzkę :) Czeka tylko na założenie siatki i kota trafi do SWOJEGO, WŁASNEGO M! :banan: :banan: Uwierzycie w to? :shock:
:shock: :aniolek: :aniolek: :aniolek:
Ostatnio zmieniony 08 cze 2020, 8:49 przez Chitos, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

Super wiadomości! :D :brawo:
Piena

Post autor: Piena »

Dąbrówka tupta niecierpliwie i pomiaukuje nagląco - kiedy wszystko gotowe będzie na przenosiny? Wiatr niesie wieści, że może w przyszłym tygodniu..? Trzymajcie kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem, bo nowy kumpel Dąbróweczki - Gacek, nieszczególnie przypadł jej do gustu. Kotka na sam jego widok wskakuje na wyższe elementy pomieszczenia i gniewnie syczy.
Obrazek
Piena

Post autor: Piena »

No i stało się - Dąbrówka od dwóch dni na swoim! Wieści płynące z domu stałego są bardzo pozytywne! Dąbra, została przechrzczona na Dosię i całymi dniami wyleguje się ze swoim młodszym człowiekiem. Przekonanie się do kanapy i nowych ludzi zajęło jej około 20 minut - już jak wychodziłam, to bezczelnie siedziała na kolanach nowej Opiekunki :D Trzymajcie kciuki żeby wszystko szło tak dalej :)
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

:serce:
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

powodzenia ślicznotko!!
Awatar użytkownika
KrisButton

Post autor: KrisButton »

Twoje szczęście Dosiu Dąbrówko jest najważniejsze, niech dzieje się jak najlepiej Tobie :serce:
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Post autor: saszka »

Dąbrówko Dosiu - powodzonka!
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
ODPOWIEDZ