Essi Daven, zwana Oczko
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Na tym ostatnim zdjęciu mało na dzikiego wygląda:D. Muszę przyznać, że imponujący zwierzyniec- marzy mi się taka możliwość posiadania większej ilości zwierzaków bo to sama radocha, ale póki co za często mam wyjazdy weekendowe i z jednym kotem nie mam problemów bo jeździ ze mną, no ale... co się odwlecze to nie uciecze 
Tak z ciekawości... czy ta "półślepota" mocno wpływa na ich codzienne życie?
Pozdrawiam

Tak z ciekawości... czy ta "półślepota" mocno wpływa na ich codzienne życie?
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o dzikuska, to tylko tak wygląda. Owszem ma swoje miejsce na balkonie, swoją miskę, jak nikt nie widzi to wchodzi do mieszkania, ale ucieka jak tylko pojawia się człowiek, a o dotyku mowy nie ma. Podejrzewam, że ten uciekł z pobliskich działek, w domu rodzinnym (gdyż w tej chwili tu przebywam razem z moimi kluskami
). Ponoć ktoś wystrzelał wszystkie futrzaki...
został ten i jeszcze jeden kocurek... A zdjęcie nie oddaje jego urody. Postaram się zrobić lepsze
Nawiązując do wyjazdów... hmmm... Z dwoma też nie ma problemu
A zwierzyniec jeszcze niecały przedstawiony
Niestety, a może i dobrze, ale zwierzaki same przyłażą do mojej rodziny. Szczególnie kiedy zima się zaczyna... Mama oddała piwnicę dla nich. Wypełniona po brzegi posłankami
Co do "półślepoty"... hmmm... Według mnie, absolutnie nie wpływa na ich życie. Powiem nawet, że jest kilka plusów: nie wskakują tam gdzie ie powinny, są bardziej ostrożne, a tym samym oddane do granic możliwości i niesamowite lelochy z nich (z wyją białego
, choć u weta wszystko da przy sobie zrobić i tylko tam) 

Nawiązując do wyjazdów... hmmm... Z dwoma też nie ma problemu

A zwierzyniec jeszcze niecały przedstawiony

Co do "półślepoty"... hmmm... Według mnie, absolutnie nie wpływa na ich życie. Powiem nawet, że jest kilka plusów: nie wskakują tam gdzie ie powinny, są bardziej ostrożne, a tym samym oddane do granic możliwości i niesamowite lelochy z nich (z wyją białego

- fuerstathos