Donoszę, ze kitulka się zepsuła... Od kilku dni, rano namolnie wręcz, leżakuje nad moją głową, wyciąga włosy i żuje je mrucząc przy tym potwornie nie mogę się od niej opędzić i wstaję z obślinionymi dredami a dziś próbowała zepchnąć mnie z poduchy... I jak tu jej nie kochać
Zbliża się czas szczepień dziewczyn. Mam problem ze znalezieniem daty ostatniego szczepienia Carmen vel Berta dostałam coś na wzór książeczki, tzn. pozaginana kartka, na której są dane odnośnie odrobaczenia i daty wizyt. Niestety nie ma terminów szczepień.
Po lewej stronie książeczki powinno być napisane Nobivac i data to jest data szczepienia, nie było wklejanych nalepek. Powinna być tam data marcowa i kwietniowa. Jak nie uda Ci się odczytać daj znac.
25.02.2011r. Diesel[*] tęsknie.........
22.09.2012r. Frodo [*] do zobaczenia Przyjacielu
JEST !!! Faktycznie, tylko nie znałam nazwy szczepionki. Nie mam pojęcia dlaczego wbiłam sobie do głowy, że to inne leki Dziękuję Czas najwyższy ukłuć dupencję
I jeszcze jedno- mała zawsze była okrąglutka. Po zabiegu sterylizacji przybyło ok. 500g. Ciężko pracowałyśmy i udało się powrócić do wagi wyjściowej.
A dziękuję, dziękuję ale efekt został osiągnięty bez diety. Duuużo spacerków (zdjęcia powyżej) i proszę
Muszę powiedzieć, że je, ale czy kocha ??? Tego bym nie powiedziała... Wręcz przeciwnie. Je tyle ile może, nie wydzielam jej jedzonka. Suche cały czas w misce. Dostaje porcje mokrego i nie pochłania wszystkiego. To po niej kończą a największy głodomor to Essi vel Finka... Wpierdziela jak mały odkurzacz. Po ważeniu okazało się, że panienka jest cięższa od kluseczki.