Flamandowie ;-) Flakon, Tafla i Kafel

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

Awatar użytkownika
Katka

Post autor: Katka »

to polecam jednak związek..po literce powinno być wiadomo gdzie i jak...dzwonić i pytac...Tatuaz jest najpewniejszy...poza tym jeśli nie wlasciciel to chociaz hodowce moze się znajdzie...
Awatar użytkownika
maja

Post autor: maja »

Psica zwana Lukką nadal towarzyszy rodzicom. Nikt na razie jej nie szuka :roll: :D

A kociaki czekają na domki i lenią się niemiłosiernie :twisted: . Spanie do góry brzuchem na hamaczku albo gdziekolwiek to ulubione zajęcie Flakona, Tafla woli trenować spanie w dziwnych pozycjach na drapaku a Kafel budzi się tylko po to by ziewnąć :wink: . Relacja zdjęciowa poniżej:

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek[/url
[url=http://fotozrzut.pl/]Obrazek

Na razie z adopcjami cisza. Dwie osoby chciały Taflę, ale jak usłyszały o jej oczku to zamilkły na wieki. Kij im w oko :twisted: . Maluchy i tak znajdą cudowne domy, chociaż ja mam chyba doła :? .
Awatar użytkownika
maja

Dół sam przeszedł, mimo że Flamandowie wciąż bezdomni i bezrozumni :wink: . Włażą wszędzie gdzie się da. A da się wszędzie. Potem z szfay bądź szuflady dobiega żałosne miauczenie z prośbą o pomoc :twisted: . Ostatnio nawet sprawdzałam piekarnik, zanim go włączyłam :roll: , futer na razie nie pieczemy.

Maluch są ślicznei kochane. Czyściutkie, mięciutkie i pachnące :cool: . Rozmruczane, rozbawione, dają brzuszki do głaskania i wogóle są absolutnie idealne :wink: . Jak tak dalej pójdzie to będę miała pięcioro rezydentów :)
Awatar użytkownika
maja

Foty do podziwiania :wink: ::

Tafla:
Obrazek

Obrazek

Kafel:
Obrazek

Flakon:
Obrazek

Obrazek

Podobają się komuś :?:
Katarzyna

Post autor: Katarzyna »

Pewnie wszystkim, bo sa cudne!
Awatar użytkownika
maja

Kafel się wyprowadził :( :D :lol: . Wciąż nie chce mi się wierzyć, bo w obecności nowych opiekunów udawał dzikiego i wrednego kocura :roll: . Zostałam ofukana, zwiał za tapczan i nie chciał wyleźć itp. Chyba było mu u nas dobrze :wink: . Ale nowi opiekunowie się nie zrazili, więc chyba będą mieli dla niego dużo cierpliwości :twisted: .

A to ostatnie zdjęcie chłopaków razem (pewnie wyjaśnia troszkę dlaczego Kafel nie chciał się wyprowadzić :wink: , gdzie on znajdzie drugi taki hamak... I brata.)

Obrazek

Szczęśliwego życia łakomczuszku :)
izabela

Post autor: izabela »

jaka śliczna sunia! w gazecie METRO rozdawanej na uliach często czytam o zaginionych ,odnalezionych zwierzętach ,może tam dać ogloszenie? pozdro iza
Awatar użytkownika
maja

Lukka już raczej zostanie u rodziców. Nikt jej nie szuka :roll: . Jeśli rzeczywiście ktoś ją wyrzucił to ja chyba niewiele jeszcze z zasad tego świata rozumiem :( Ona jest śliczna, ale poza tym ma cudowny charakter. Cieszy się na widok każdego człowieka, nigdy nie warknęła na żadne zwierzę w domu. Uwielbia się bawić, jest grzeczna... Nie hałasuje. Troszkę jest gapowata tzn łatwo ją podeptać, albo przytrzasnąć drzwiami, ale to sprawia, że jest jeszcze słodsza :wink:. Mam do niej wyraźną słabość :wink: . Prawdziwy pies Pluto z niej :twisted:

A właściciela szukaliśmy w różnych działach na dogomanii, w Związku Kynologicznym i przez (bardzo miłą i chętną do pomocy :) ) hodowczynię tej rasy. I nic :shock:
pola

Post autor: pola »

Ze swojej strony polecam jeszcze dać ogłoszenie na forum e-beagle i posokowców bawarskich. :)

Chyba, że rodzice już postanowili o pozostawieniu psiaka :wink:
Awatar użytkownika
maja

Pisałam w działach beagle i posokowców (a także ogarów, bassetów i gończych :cool: ) na dogo. Ale zrobię jeszcze raz ogłoszenie.

Coś nie wierzę, że ktoś się zgłosi. Tata był też na tej stacji w Drawsku, gdzie ją znaleźli - nikt tam jej nie szukał :(
as-ik

Post autor: as-ik »

Może ktoś jechał na wakacje i pies był "zbędnym ciężarem"... Smutne ale często prawdziwe :(. Maju kociaki sa wspaniałe i kochane, widać że dobrze im u Ciebie :). Możesz powiedzieć jaki masz drapak, bo na zdjęciach wydaje sie być bardzo solidny a ja chciałabym moim pociechom sprawić nowy i zastanawiam się jaki. Ściskam Twoje kicie!
Awatar użytkownika
maja

Drapak to Rufi D-3. Sprawdza się, chociaż pewnie lepsze byłoby obicie dywanowe a nie sztruks. I podstawa drewniana (tyle że to dodatkowy wydatek ;-)
Awatar użytkownika
maja

Taflaczek chyba znalazła swojego ludzia :-)
Trzymajcie mocno kciuki, by to był strzał w dziesiątkę i miłość od pierwszego wejrzenia :-)
Katarzyna

Post autor: Katarzyna »

Trzymam!
Awatar użytkownika
Ania Z

Post autor: Ania Z »

:ok:
Obrazek
ODPOWIEDZ