7+2
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- fuerstathos
- fuerstathos
można pomóc w szukaniu domków, np. wystawiać ogłoszeniabukanor pisze:Mieszkam ze współlokatorami, więc nie mogę mieć domu tymczasowego dla kociaków, ale może można im pomagać w jakiś inny sposób??
i w uświadamianiu ludzi w kwestii sterylizacji - taj sytuacji nie musiało byc

dziś dzieciaki były u weta
ogólnie lepiej, ale martwi nas Felkopodobny - bardzo urósł mu brzuszek

albo wzdęci lub robaki, albo gromadzi się tam płyn

- fuerstathos
Brain, najzdrowszy i najbardziej śmiały z kociaków, chcący podbijać świat już pierwszego wieczoru, jest dziewczynką.
---
Ostatnie dwa kociaki, które zostały zabrane przez Dobrą Duszą na DT

Są raczej w dobrej formie, aczkolwiek możliwe, że u jednego rozwinie się koci katar. Są juz po wizycie u weta. Oba kociaki to chłopaki.
---
Ostatnie dwa kociaki, które zostały zabrane przez Dobrą Duszą na DT

Są raczej w dobrej formie, aczkolwiek możliwe, że u jednego rozwinie się koci katar. Są juz po wizycie u weta. Oba kociaki to chłopaki.
- fuerstathos
Siódemka od dziś u nas, ale tylko chwilowo w komplecie, bo 2 jutro wyjadą do innego DT.
Dzieciaki śmierdzą jak kloszardzi, jutro będziemy kąpać.
Ogólnie wszystkie szaleją, jednak widoczne są jednostki, które męczą się szybciej. Jednym z nich jest kociak z dużym brzuchem. Odizolowałam go, aby sprawdzić, czy załatwia się normalnie.
Dzieciaki śmierdzą jak kloszardzi, jutro będziemy kąpać.
Ogólnie wszystkie szaleją, jednak widoczne są jednostki, które męczą się szybciej. Jednym z nich jest kociak z dużym brzuchem. Odizolowałam go, aby sprawdzić, czy załatwia się normalnie.
- fuerstathos
Brain i "Kropki na Uszach" pojechały dziś do nowego DT.
I od razu wiadomo, kto powodował największe zamieszanie
Brain się wyprowadziła i nagle okazało się, że nie mamy stada dzikusów demolujących wszystko na swej drodze, ale grzeczne, dobrze ułożone kotki
Naprawdę jest spokojniej 
Dwójka, Duży Brzuch i najsłabsza biało-bura dziewczynka dostały własną klatkę wystawową, bo reszta była zbyt energiczna dla tych słabych kociaków.
Duży Brzuch robi kupę, robi siku, ale brzuch nie maleje. Natomiast nic nie wskazuje na to, że kociak się źle czuje - je, pije, bawi się, tylko mniej niż pozostałe.
I od razu wiadomo, kto powodował największe zamieszanie

Dwójka, Duży Brzuch i najsłabsza biało-bura dziewczynka dostały własną klatkę wystawową, bo reszta była zbyt energiczna dla tych słabych kociaków.
Duży Brzuch robi kupę, robi siku, ale brzuch nie maleje. Natomiast nic nie wskazuje na to, że kociak się źle czuje - je, pije, bawi się, tylko mniej niż pozostałe.
Witajcie!
w końcu udało mi się zarejestrować (kod wspak!) i mogę coś napisać o pozostalej dwójce. Kociaki szaleją, bawia sie, wcinają ogrooomne ilości jedzenia i zdrowieją. Katar chyba został zatrzymany i juz tylko pracujemy nad czystością noska
Wasze imiona zainspirowaly mnie do nadania im imion z tej samej bajki. Tak więc przedstawiam Body - energiczny, odważny i biegający z prędkością światła oraz Soul - delikatny, bojaźliwy i bardzo spokojny. Wczoraj też zrobiliśmy pierwszą sesję zdjęciową, na której prezentują się zacnie 
w końcu udało mi się zarejestrować (kod wspak!) i mogę coś napisać o pozostalej dwójce. Kociaki szaleją, bawia sie, wcinają ogrooomne ilości jedzenia i zdrowieją. Katar chyba został zatrzymany i juz tylko pracujemy nad czystością noska

- fuerstathos
hej,
znalazła się pierwsza osoba, która chce przygarnąć Body
jutro mają się spotkać po raz pierwszy. Napiszcie mi proszę jak to wszystko powinno wyglądać? Kiedy będzie można je rozdzielić? Czy powinny poczekać u mnie na szczepienia? Poza tym są ze sobą bardzo zżyte, zwłaszcza Soul, zawsze chowa się za bratem i martwię się czy rozdzielenie ich nie sprawi, że będzie jeszcze bardziej strachliwy i smutny
poradźcie coś....
znalazła się pierwsza osoba, która chce przygarnąć Body

- fuerstathos
zadzwonię w sprawie procedury adopcyjnejKejti pisze:hej,
znalazła się pierwsza osoba, która chce przygarnąć Bodyjutro mają się spotkać po raz pierwszy. Napiszcie mi proszę jak to wszystko powinno wyglądać? Kiedy będzie można je rozdzielić? Czy powinny poczekać u mnie na szczepienia? Poza tym są ze sobą bardzo zżyte, zwłaszcza Soul, zawsze chowa się za bratem i martwię się czy rozdzielenie ich nie sprawi, że będzie jeszcze bardziej strachliwy i smutny
poradźcie coś....
odnośnie szczepienia - w chwili obecnej lepiej byłoby, aby został zaszczepiony u Ciebie i wydany do domku co najmniej tydzień, a nawet dwa po szczepieniu
czy one dostawały antybiotyki?
ja je z przyjemnością potrzymam jeszcze przez dwa tygodnie
ten biały, który ma być adoptowany dostał antybiotyki, w czwartek jedziemy na kontrolę, ale już dziś wyglądają dobrze i żaden nie ma oznak kataru
będę czekać na info w sprawie procedury adopcyjnej, tymczasem jeden uruchomił już swój traktorek, co przestrasza tego drugiego, ktory jak tylko to słyszy to od razu ucieka 

- fuerstathos
- fuerstathos