7+2
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- fuerstathos
Bo my mamy "ręce, które leczą"filo pisze:Albo to nie są te same kociaki, albo ktoś popracował Photoshopem

Na zdjęciu nie widać uszu, które są w trakcie leczenia świerzba oraz robali w brzuszku. Ale i z tym sobie wkrótce poradzily

Dwójka, która trafiła do Agaty już zaszczepiona.
Piątka u nas będzie szczepiona w tym tygodniu.
Z burej dwójeczki jeden ma już domek zaklepany

Nasza piątka odrobaczana była w ubiegłym tygodniu, jednak dziś P. znalazł robala

Będziemy zatem odrobaczanie powtarzać.
Dziś dzieciaki opanowały balkon, wspinanie się po workach ze żwirem i nie wiem co jeszcze. A jak biegaja, są niesamowicie szybkie

- fuerstathos
- fuerstathos
Souluś skrada serca wszystkich, którzy go zobaczą, ale jest strasznym dzikuskiem i nerwusem. Pogłaskać go można tylko jak śpi i mruczy wtedy zaciekle, ale jak tylko się przebudzi to zwiewa przede mną
Body za to będzie wielkim kocurem, jest o 1/4 dłuższy od brata, jest bardzo towarzyski i opiekuńczy, wylizuje go między drzemkami i wytrwale dąży do przytulania się do naszej dorosłej kotki. I ma niesamowita umiejętność patrzenia mi głęboko w oczy
Już czuję, że będę za nimi tęsknić

Body za to będzie wielkim kocurem, jest o 1/4 dłuższy od brata, jest bardzo towarzyski i opiekuńczy, wylizuje go między drzemkami i wytrwale dąży do przytulania się do naszej dorosłej kotki. I ma niesamowita umiejętność patrzenia mi głęboko w oczy

Już czuję, że będę za nimi tęsknić

- fuerstathos