Chrumku.. walcz
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Trzymamy!

Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/
Chrumuś śpi, musiałam go kąpać, bo stres dał się we znaki i kupa poszła w transporterze. Morfologię już mam, biochemia jutro, a to od niej najwięcej zależy. Kotuś ma anemię
stąd jest taki słabiutki. Na razie podajemy mu preparat, który ma pobudzić produkcję czerwonych krwinek.

„Mimo to wolał być nieobecny całkowicie niż być tylko w części i brakującą resztą udawać. Dlatego był tak niezwykły dla ludzi, którzy go znali. Jeśli znalazł się w ich pobliżu, był dla nich całym sobą. Albo nie było go w ogóle.”
Sonia 20.09.2014
Chrumuś przyjacielu ['] 11.04.2013
Bury, Bati, Rudy, Chispa, Gypsy - 2012
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Wczoraj na kroplówkach

Czekamy na wyniki <tuptup> Z jedzeniem różnie niestety, ale mam nadzieję, że wszystko nam się jakoś wyprostuje. Też nie chciałoby mi się jeść, gdybym raz wymiotowała, a raz miała biegunki
Dziś włączony został steryd więc powinno być trochę lepiej i z apetytem i z kupami.

Czekamy na wyniki <tuptup> Z jedzeniem różnie niestety, ale mam nadzieję, że wszystko nam się jakoś wyprostuje. Też nie chciałoby mi się jeść, gdybym raz wymiotowała, a raz miała biegunki

„Mimo to wolał być nieobecny całkowicie niż być tylko w części i brakującą resztą udawać. Dlatego był tak niezwykły dla ludzi, którzy go znali. Jeśli znalazł się w ich pobliżu, był dla nich całym sobą. Albo nie było go w ogóle.”
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Siedział tak przez 1.5 godziny z dwóch, potem go nosiło
obserwował psy, inne koty, kręcących się ludzi.. Jest bardzo ufny. Myślę, że ostatecznie wie, że chcemy mu pomóc.

Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Wyniki są. Anemia wg weterynarza jest do przejścia, po podaniu tego żelu, o którym pisałam jest trochę lepiej. Nosek się zaróżowił, dziąsełka też.. biochemia.. wszystkie narząy tj. wątroba, trzustka, również nerki - ok. Mamy potwierdzone leukocytarne zapalenie jelit, które niestety może być wstępem do raka a i bez tego jest bardzo trudne do wyprowadzenia, zwłaszcza dla Chrumka, którego ogólny stan jest naprawdę poważny. Dziś kotuś wykazywał trochę więcej zainteresowania tym, co się dzieje ale pojawił się nowy problem - nie kontroluje do końca biegunek. W różnych miejscach zostawia kleksy. Jutro pan wet obejrzy kocurka i będziemy próbowali podsumować leczenie ostatnich dni i ocenić szansę na powodzenie dalszego leczenia. 

Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010