marinella pisze:dziewczyny wstrzymajmy się z tymi zdjęciami jeszcze 1,5 tygodnia coś się klaruje mocno w sprawie Rysi
ale jestem w takim pozytywnym szoku że się boję pisać więcej co by nie zapeszyć
marinella pisze:dziewczyny wstrzymajmy się z tymi zdjęciami jeszcze 1,5 tygodnia coś się klaruje mocno w sprawie Rysi
ale jestem w takim pozytywnym szoku że się boję pisać więcej co by nie zapeszyć
– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE.
jestem umówiona z Panią która straciła kocurka i chce dobrać towarzystwo dla kotki
Kotka Pani to już babcia więc potrzebuje spokojnego towarzysza
Moja propozycja była taka żeby przygarnęła kota na DT i jeśli kotki się dogadają przeszła płynnie w DS
jeśli nie, na spokojnie bedziemy szukać domu
Wybór padł na Rysię z czego się bardzo cieszę
Pani ma teraz wyjazd i czas na zabezpieczenie okna a Rysię trzeba zaszczepić więc dajemy sobie ten czas 1-2 tyg na organizację i jesli nic się nie zmieni w ustaleniach za co mocno zaciskam kciuki to Rysia ma DT i wielkie szanse na DS
– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE.
kamilczak pisze:Ja też! Jak miło, że ktoś chce dać dom kotu i w ogóle nie patrzy na fotki
No co...
Nie potępiam ludzi, którzy przeglądają fotki w poszukiwaniu pięknisiów i ślicznotek, ale najbardziej szanuję tych, którzy decydują się na kociska hmm... o mniej spektakularnej urodzie, chore, stare, itp.
Im brzydszy kot tym większą mam ochotę by go przygarnąć, żal mi stwora po prostu, nie dość, że domu nie ma, to jeszcze nieładny