"Gumisie" z Ratajczaka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- drevni.kocur
- fuerstathos
Znam takie dwie kobiety, co koniecznie chciały mieć małą koteczkę, a nie kocurka. Są dobrymi domkami, zakochanymi w swoich kotkach, ale już wiedzą, dlaczego mówiłam, że najlepsza opcja to dorosły wykastrowany kocurdrevni.kocur pisze:Vill, jeśli masz tam dziewuchę, to zdjęcia na maila poproszę. jest potencjalny domek.

Ale oczywiście polecamy małe kochane koteczki

Są jakieś nowe fotki? Maluszki rosną? Mieszkanie zdemolowane już?
Sorka dopiero dzisiaj wróciłam do P-nia.drevni.kocur pisze:Vill, jeśli masz tam dziewuchę, to zdjęcia na maila poproszę. jest potencjalny domek.
Dziecwzynki są 3, w tym 2 buraski i jedna czarnulka. Zaraz powklejam zdjęcia pojedynczych broidełek.
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.
Pierwsza dziewczynka. Ta to ma charrrakterek.. mała zawadiaka - "Kabi"

Druga dziewczynka - czarnulka - "Sani"

I trzecia dziewczynka- "Tami"

No i oczywiście chłopczyk- "Zami"

Imiona są z Gumisiów, nie do końca się zgadzają, bo wśród Gumisiów nie ma tyle dziewczynek

Druga dziewczynka - czarnulka - "Sani"

I trzecia dziewczynka- "Tami"

No i oczywiście chłopczyk- "Zami"

Imiona są z Gumisiów, nie do końca się zgadzają, bo wśród Gumisiów nie ma tyle dziewczynek

Ostatnio zmieniony 28 maja 2007, 9:45 przez Villemo7, łącznie zmieniany 1 raz.
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.
- drevni.kocur

podmieniam zdjęcia na adopcyjnym

edit: podałam Twój kontakt. może ktoś się już skusi na kociaka
przypominam o sprawdzaniu maila fundacyjnego: magda@kocipazur.org

proszę Cię, jak mam mieć 4 adres skonfigurowany w Outlooku to ja już nie dam rady.
No dobra- pewnie gdzieś podaliście smtp i pop3?
Nie wiem czy młode są gotowe do adopcji- ale ja już jestem
Wyglądają zajebiście i tak też się czują. Brykają mi teraz po chacie jak szalone. Zostawiłam im do dyspozycji salon, korytarz i kuchnię, a i tak nie starcza.
Dzisiaj jedna z rozpędu wleciała na leżącą kitką- co ta ostatnia za miaukowrzaskot z siebie wydała
No dobra- pewnie gdzieś podaliście smtp i pop3?
Nie wiem czy młode są gotowe do adopcji- ale ja już jestem

Wyglądają zajebiście i tak też się czują. Brykają mi teraz po chacie jak szalone. Zostawiłam im do dyspozycji salon, korytarz i kuchnię, a i tak nie starcza.

Dzisiaj jedna z rozpędu wleciała na leżącą kitką- co ta ostatnia za miaukowrzaskot z siebie wydała

- fuerstathos
Ciiiii! Wcale nieprawda!! Co Ty mi tu czarny PR robisz?!
Mała szarańcza buty mi pogryzła.
Słuchajcie... one tak długo u mnie nie miały być... Ja zaczynam wyjeżdżać na weekendy i zaczyna się robić problem. Poprzedni weekend Kaory była tak kochana i się stadem zajęła, ale ja nie mogę jej absorbować co tydzień. A nikt się po nie zgłasza...
Mała szarańcza buty mi pogryzła.
Słuchajcie... one tak długo u mnie nie miały być... Ja zaczynam wyjeżdżać na weekendy i zaczyna się robić problem. Poprzedni weekend Kaory była tak kochana i się stadem zajęła, ale ja nie mogę jej absorbować co tydzień. A nikt się po nie zgłasza...

- drevni.kocur
- fuerstathos
- drevni.kocur
http://www.allegro.pl/item202752445_mal ... _koty.html
na allegro są
na adopcje org wystawię ale tam są naprawde bardzo restrykcyjni jesli chodzi o tresc ogłoszeń
proszę o krótkie opisy ekipy na pw
na allegro są
na adopcje org wystawię ale tam są naprawde bardzo restrykcyjni jesli chodzi o tresc ogłoszeń
proszę o krótkie opisy ekipy na pw
Wiem, wiem. Ale "dałaś" zaporowe warunki. Wszelkie dobre zdjęcia wklejam. Ja ledwo je rozróżniam
, a co dopiero złapać fotką to to w locie. I jak takie rozkoszniaki opisać pojedynczo. Charakterki jeszcze się kształtują..
Dzisiaj przyjeżdża pierwszy potencjalny domek.

Dzisiaj przyjeżdża pierwszy potencjalny domek.