moorland pisze:proszę o porady co zrobić jak szarańcza się za tydzień rozlezie po chacie i zacznie dewastować, Monika mi je chyba zapakowane w kartonie pod drzwiami postawi.
Może jakiś kojec? Ma ktoś pożyczyć?, patrzyłam w zooplusie ale są drogie.
nie wiem czy kojec załatwi sprawe...równie dobrze może to byc klatka a tam jak wiadomo maluchy sie po chwili nadzierają bo chca wyjśc...poznawac...zjadać...rojbrowac
ja zwykle wytrzymywałam z maluchami w klatce ze 2-3 dni...później nie miałam sumienia
– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE.
nie, chodzi o wszystko, wspinanie się na kojec, podkopywanie pod nim, napadanie mamy, są jak jedna kompania, chętnie przyjmę drapaczek jak ktoś ma na zbyciu, ale byłby fan, jakby coś im postawić w kojcu
moorland pisze:nie, chodzi o wszystko, wspinanie się na kojec, podkopywanie pod nim, napadanie mamy, są jak jedna kompania, chętnie przyjmę drapaczek jak ktoś ma na zbyciu, ale byłby fan, jakby coś im postawić w kojcu
dlatego napisałam, że jeśli chodzi o nogi, to spoko nie wyobrażam sobie zbiorowej wspinaczki na cokolwiek tekstylnego
moorland pisze:nie, chodzi o wszystko, wspinanie się na kojec, podkopywanie pod nim, napadanie mamy, są jak jedna kompania, chętnie przyjmę drapaczek jak ktoś ma na zbyciu, ale byłby fan, jakby coś im postawić w kojcu
Mam takie male cos - w ksztalcie postawionej procy z dwoma pileczkami. Przyszlo z Carbonito i Pezzatą, żaden kot się tym nie bawi, służy do przystawiania drzwi, wiec mozemy pozyczyc dla maluchow
– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Jak sie zniszczy to trudno - żaden problem
Raczej mi chodzilo o to, ze jakby przetrwalo, to niech nie idzie z nimi do adopcji, tylko zostanie dla innych tymczasków