Cooki vel Leoś
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- adrianna.nowak
prześlij do mnie na katarzyna@kocipazur.org
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
podeslij na adres magda@kocipazur.orgadrianna.nowak pisze:Ktoś mógłby może wstawić znaki wodne na nowe zdjęcia Leosia? Będziemy wdzięczni, bo chcielibyśmy się pochwalić jak nam się urosło
jak Brynia żyje to zrobi

Cudowne zwierzaki,
foty genialne 

Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/
-
- adrianna.nowak
Przepraszam,że z takim opóźnieniem zdaje relacje, ale miałam problemy z innym moim czworonogiem i niestety Leoś musiał spaść na drugi plan.
A więc tak, razem z Anią G. w poniedziałek dwa tygodnie temu byłyśmy na kontroli u dr Starczewskiego w klinice pod wieżą, na której zostaliśmy umówieni na kastracje rudego, który ma JUŻ pół roku. Zabieg odbędzie się JUTRO!
Korzystając z narkozy, powtórzony zostanie RTG, ponieważ doktor miał problem z odczytaniem poprzedniego.
Na wizycie zostało zrobione drugie szczepienie, wiec mamy już pakiet
A ogólny stan Leosia został oceniony na bardzo dobry 
Co do życia codziennego, nadal dajemy sobie świetnie rade, rośniemy jak na drożdżach, kochamy inne futrzaki łącznie z Kiką (psem) co widać zresztą na ostatnich zdjęciach;)
W ramach rekompensaty, wykorzystam znowu Brynię i przesyłam do niej nowe zdjęcia;)
A więc tak, razem z Anią G. w poniedziałek dwa tygodnie temu byłyśmy na kontroli u dr Starczewskiego w klinice pod wieżą, na której zostaliśmy umówieni na kastracje rudego, który ma JUŻ pół roku. Zabieg odbędzie się JUTRO!
Korzystając z narkozy, powtórzony zostanie RTG, ponieważ doktor miał problem z odczytaniem poprzedniego.
Na wizycie zostało zrobione drugie szczepienie, wiec mamy już pakiet

Co do życia codziennego, nadal dajemy sobie świetnie rade, rośniemy jak na drożdżach, kochamy inne futrzaki łącznie z Kiką (psem) co widać zresztą na ostatnich zdjęciach;)
W ramach rekompensaty, wykorzystam znowu Brynię i przesyłam do niej nowe zdjęcia;)
2012 - Czesia, Miętka, Rudy, Cykoria, Mela i Kredka [*]
2013 - Leoś, Beza
2014 - Barton
2014/2015 - Tito
2013 - Leoś, Beza
2014 - Barton
2014/2015 - Tito
- adrianna.nowak
No i jak zwykle pod górkę
Zabieg się dziś nie odbył, ponieważ dr Starczewski miał wypadek samochodowy i leży połamany w szpitalu także nie było sensu go dzisiaj wprowadzać w narkozę, bo nie wiadomo kiedy doktor wróci do pracy

Zabieg się dziś nie odbył, ponieważ dr Starczewski miał wypadek samochodowy i leży połamany w szpitalu także nie było sensu go dzisiaj wprowadzać w narkozę, bo nie wiadomo kiedy doktor wróci do pracy

2012 - Czesia, Miętka, Rudy, Cykoria, Mela i Kredka [*]
2013 - Leoś, Beza
2014 - Barton
2014/2015 - Tito
2013 - Leoś, Beza
2014 - Barton
2014/2015 - Tito
Nieustająco cudowny
z Baterią
z Whiskasem (widać kto najwięcej prasuje w domu
)
i paczanie synchroniczne
https://plus.google.com/u/0/photos/1101 ... 0165520044 - link straszny, bo się chyba z picasą nie dogadałam

z Baterią
z Whiskasem (widać kto najwięcej prasuje w domu

i paczanie synchroniczne

https://plus.google.com/u/0/photos/1101 ... 0165520044 - link straszny, bo się chyba z picasą nie dogadałam