Tadzik

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

filo

Post autor: filo »

Na zdjęciu powyżej żywy dowód Tadzikowej sprawności i miłości do zajęć łaziebnych. Siedzi sobie Dzikus na górze kabiny prysznicowej i łypie na mnie, jak tu dostać się na moje ramię. Bo ramię prawie prosto spod prysznica, więc najprzyjemniejsze.. :diabel: . Wiecie jak fajnie wychodzi się z kabiny bokiem, chyłkiem, w półprzysiadzie, żeby tylko nie poczuć pazurków na nagiej skórze :yyy:
Pewnie niewielu podczytywaczy wątku pamięta, że Tadzik jest połamańscem, co się pięknie sam zrósł i nikt już nie dojrzy śladów złamań w tej strzale lecącej przez cały dom na podświetlnej :jump:
kamilczak

Post autor: kamilczak »

To pewnie ciężko o fotki :)
filo

kamilczak pisze:To pewnie ciężko o fotki :)
No jak śpi...
Albo fotki ogona...
Albo współczesne malarstwo abstrakcyjne...
Co kto lubi. Do wyboru, do koloru. Pod warunkiem, że kolory to biały i czarny ::
Awatar użytkownika
pantea

Post autor: pantea »

filo pisze:Na zdjęciu powyżej żywy dowód Tadzikowej sprawności i miłości do zajęć łaziebnych. Siedzi sobie Dzikus na górze kabiny prysznicowej i łypie na mnie, jak tu dostać się na moje ramię. Bo ramię prawie prosto spod prysznica, więc najprzyjemniejsze.. :diabel: . Wiecie jak fajnie wychodzi się z kabiny bokiem, chyłkiem, w półprzysiadzie, żeby tylko nie poczuć pazurków na nagiej skórze :yyy:
Pewnie niewielu podczytywaczy wątku pamięta, że Tadzik jest połamańscem, co się pięknie sam zrósł i nikt już nie dojrzy śladów złamań w tej strzale lecącej przez cały dom na podświetlnej :jump:
Z tego wynika że powinnaś kąpać się w jakieś grubej bluzie żeby koteczek mógł ci skoczyć na ramię ;)
Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa – bez czy w pasach bezpieczeństwa...
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Nie zazdroszczę ;)
filo

Zabrali mnie to weta. Nie podobało mi się. Ale zachowałem godność i pozwoliłem się zbadać. W końcu to tylko wet.
Ale na przyszłość niech szukają lepszego transportera, bo ja się wydostanę. Co to za porządek, żeby porządny facet siedział na miejscu pasażera. Ja chcę za kółko! I będę się darł w samochodzie, aż swojego dopnę!
Olinka

Post autor: Olinka »

Bądź dzielny Tadzik, nie poddawaj się.

:wink:

Oby srajda sobie szybko poszła.
filo

Tadzik zazdrości foty koledze: http://forum.kocipazur.org/viewtopic.php?p=86051#86051
Tylko on by wolała rozbierane zdjęcia. Ludzkie samice są taaaaaaakie mięciutkie :diabel:
filo

Pamiętacie strusia pędziwiatra:
Obrazek

To tak, żeby się niektórym nie myliło, od czego jest DzikDzik - to taki okrzyk kota, który ma właśnie takie tępo życiowe, jak struś pędziwiatr. Bo Tadzik żyje na wysokich obrotach. To nie jest kot-dzikus, tylko kot-pędziwiatr ::
Olinka

A pyta ktoś sensowny o tego Pędziwiatra.

Dziczku, często o tobie myślimy.
Olinka

Powtórka...
Ostatnio zmieniony 12 lis 2013, 11:01 przez Olinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
marinella

Post autor: marinella »

pytania o niego się pojawiają ale uważamy że powinien iść on jako duet z kimś zeby nie rozniósł chaty, a na razie są zapytania o niego gdzie miałby byc jedynakiem
Obrazek
Olinka

marinella pisze:pytania o niego się pojawiają ale uważamy że powinien iść on jako duet z kimś zeby nie rozniósł chaty, a na razie są zapytania o niego gdzie miałby byc jedynakiem
To kciukam nieustannie.
filo

Proponuję casting: kto do pary z Tadzikiem?
Zgłoszenia przyjmujemy w tym wątku :jump:
Awatar użytkownika
marinella

Post autor: marinella »

Kinia :aniolek:
Obrazek
ODPOWIEDZ