"Gumisie" z Ratajczaka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- drevni.kocur
Kabi pojechała do nowego domku, a dzisiaj zjawił się fajny domek dla Zamiego. Z 10-cio m-cznym kolegą, który był u nas w odwiedzinach. Co prawda miłości od pierwszego wejrzenia nie było, ale mam nadzieję, że z czasem chłopaki się polubią. Jakby miała któraś z Was linka do stron o wprowadzaniu nowego kota i łączeniu z rezydentem to poproszę. Bo od jutra Zami będzie miał niełatwo.. opuszcza rodzeństwo, a tam czeka nie niegona razie niezbyt zachwycony jedynak.
Zostały zatem dwie dziewczynki! Sani (buraska) i Tami (czarnulka).
Zostały zatem dwie dziewczynki! Sani (buraska) i Tami (czarnulka).
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.
- fuerstathos
Gotowe! Właśnie wystawiłeś przedmiot na sprzedaż.
Oto adres strony z Twoim przedmiotem:
http://allegro.pl/show_item.php?item=204173695
Oto adres strony z Twoim przedmiotem:
http://allegro.pl/show_item.php?item=204173695
Super fajnie, pięknie, dziekuję, bo z tych aukcji jest odzew, ale dlaczego nie prywatna?? Co zrobimy, gdy ktoś "złośliwie" zalicytuje? Nastąpi zawarcie umowy kupna-sprzedaży ze skutkiem prawnym...
To naprawdę ważne, bo po co mamy być szarpane, a to taka drobnostka.
Z tego miejsca chciałam podziękować ciociom: Kaory i Kocurowi, a tej pierwszej (!!) to już zupełnie bardzo, bo na jej barkach opieka na maleńtasami spoczywała dwa razy.
A teraz czekam na potencjalny domek dla Tami, ale mam wątpliwości, bo podobno mają dom..
Ale coś się spóźnia... :-/
To naprawdę ważne, bo po co mamy być szarpane, a to taka drobnostka.
Z tego miejsca chciałam podziękować ciociom: Kaory i Kocurowi, a tej pierwszej (!!) to już zupełnie bardzo, bo na jej barkach opieka na maleńtasami spoczywała dwa razy.
A teraz czekam na potencjalny domek dla Tami, ale mam wątpliwości, bo podobno mają dom..

Ostatnio zmieniony 12 cze 2007, 12:55 przez Villemo7, łącznie zmieniany 1 raz.
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.