Cooki vel Leoś
Moderatorzy: crestwood, Migotka
jaki biedek <3 :*
„Mimo to wolał być nieobecny całkowicie niż być tylko w części i brakującą resztą udawać. Dlatego był tak niezwykły dla ludzi, którzy go znali. Jeśli znalazł się w ich pobliżu, był dla nich całym sobą. Albo nie było go w ogóle.”
Sonia 20.09.2014
Chrumuś przyjacielu ['] 11.04.2013
Bury, Bati, Rudy, Chispa, Gypsy - 2012
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
- adrianna.nowak
Oprócz tego,że ma ostatnio niesamowicie dużo energii i trzeba go ciągle hamować to za wiele się nie zmieniło. Byłam w szoku gdy zobaczyłam z jaką swobodą i zawzięciem wyciąga dokumenty które zostawiłam na stole z koszulek albo zrzuca z kanapy wszystkie poduszki tak jakby walczył sam ze sobą;>
Nie wiem czy już o tym pisałam wcześniej ale Leoś uwziął się też na gąbki kuchenne. Wystarczy,że zostawimy ją chociaż na 5 minut w zlewie a od razu ją zakosi i z taką mokrą biega po domu. Także gąbki wymieniamy średnio co 2dni. Jakiś czas temu znalazłam taki kącik w mieszkaniu (o którym nie miałam pojęcia) a w nim... wszystkie możliwe kolory gąbek, a dokładniej ich drobinki ;D Jakiś czas temu mój Artur wpadł na pomysł, żeby jedną z tych już poszarpanych gąbek namoczyć w soku z cytryny i tak zostawić na zlewie a tą docelową oczywiście schować. Po paru minutach Leoś już był na blacie i próbował się do niej dobrać. Myślicie,że tak łatwo odpuścił? Taaaakie miny robił,że byliśmy dosłownie posikani. Walczył z nią chyba z dobre 20minut i na szczęście odpuścił ale pomimo tego,że nadal od czasu do czasu zostawiamy taką cytrynową gąbkę to i tak jak zostawimy przez zapomnienie tą docelową to od razu skubaniec to wyczuje

Nie wiem czy już o tym pisałam wcześniej ale Leoś uwziął się też na gąbki kuchenne. Wystarczy,że zostawimy ją chociaż na 5 minut w zlewie a od razu ją zakosi i z taką mokrą biega po domu. Także gąbki wymieniamy średnio co 2dni. Jakiś czas temu znalazłam taki kącik w mieszkaniu (o którym nie miałam pojęcia) a w nim... wszystkie możliwe kolory gąbek, a dokładniej ich drobinki ;D Jakiś czas temu mój Artur wpadł na pomysł, żeby jedną z tych już poszarpanych gąbek namoczyć w soku z cytryny i tak zostawić na zlewie a tą docelową oczywiście schować. Po paru minutach Leoś już był na blacie i próbował się do niej dobrać. Myślicie,że tak łatwo odpuścił? Taaaakie miny robił,że byliśmy dosłownie posikani. Walczył z nią chyba z dobre 20minut i na szczęście odpuścił ale pomimo tego,że nadal od czasu do czasu zostawiamy taką cytrynową gąbkę to i tak jak zostawimy przez zapomnienie tą docelową to od razu skubaniec to wyczuje

2012 - Czesia, Miętka, Rudy, Cykoria, Mela i Kredka [*]
2013 - Leoś, Beza
2014 - Barton
2014/2015 - Tito
2013 - Leoś, Beza
2014 - Barton
2014/2015 - Tito
to sobie zabawę znalazł. u mnie wszystkie kocyki poszarpane, bo Stefan widzi na nich rzeczy, których nie ma i łapie je rzucając się z pazurami. wygląda to komicznie 

„Mimo to wolał być nieobecny całkowicie niż być tylko w części i brakującą resztą udawać. Dlatego był tak niezwykły dla ludzi, którzy go znali. Jeśli znalazł się w ich pobliżu, był dla nich całym sobą. Albo nie było go w ogóle.”
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
adrianna.nowak pisze:Nie wiem czy już o tym pisałam wcześniej ale Leoś uwziął się też na gąbki kuchenne. Wystarczy,że zostawimy ją chociaż na 5 minut w zlewie a od razu ją zakosi i z taką mokrą biega po domu. Także gąbki wymieniamy średnio co 2dni.

U nas Negra skarpety kradnie, najlepiej antygwałty. Chwyta w pyszczek, łazi po chacie i zawodzi straszliwie. Najlepiej w środku nocy, tak o 3 

Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/
- adrianna.nowak
- adrianna.nowak