Hobbiton
Moderatorzy: crestwood, Migotka
No tak. Zapomniałamkiniek pisze:Przecież każdy woe, że halasujące zabawki nadają sie do zabawy tylko nocą. Hałas panujący za dnia uniemożliwia kotom odczuwanie pełnej przyjemności z zabawy, dlatego zawsze odkładają zabawę na noc

– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE.
Dori postanowiła wizytę przespać. Za to moi rezydenci pokazali się z jak najlepszej strony, łącznie z tym, że Senior Greebo założył blokadę drzwi wyjściowych i nie chciał gości wypuścić 

– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Maluchy przyjęły odwiedziny przyszłych opiekunów. Zaprezentowały się godnie, a kiedy w użycie poszedł laserek, to oszalały z zachwytu 
Dzisiaj są kastrowane, a w piątek zasiedlą nowy domek

Dzisiaj są kastrowane, a w piątek zasiedlą nowy domek

Przyznam, ze będzie w domu pusto bez tej małej zarazy
Ale za to jogurt wreszcie zjem w spokoju, bez dwóch kotów łażących po mnie i miauczących ze zniecierpliwieniem
No i wiem, że Domek Stały nie może się doczekać i maluchy będą miały jak w kocim raju
Ale na pociechę planuję jutro iść zrobić sobie paznokcie i jeszcze się waham - czy ozdobić je czaszkami, czy kocimi łapkami
Ale za to jogurt wreszcie zjem w spokoju, bez dwóch kotów łażących po mnie i miauczących ze zniecierpliwieniem

No i wiem, że Domek Stały nie może się doczekać i maluchy będą miały jak w kocim raju

Ale na pociechę planuję jutro iść zrobić sobie paznokcie i jeszcze się waham - czy ozdobić je czaszkami, czy kocimi łapkami

kocie łapki to jedyny słuszny wybórperdo pisze:Przyznam, ze będzie w domu pusto bez tej małej zarazy
No i wiem, że Domek Stały nie może się doczekać i maluchy będą miały jak w kocim raju![]()

Zdecydowanie kocie łapki! A gdzie robisz takie cuda?misiosoft pisze:Ale na pociechę planuję jutro iść zrobić sobie paznokcie i jeszcze się waham - czy ozdobić je czaszkami, czy kocimi łapkami
kocie łapki to jedyny słuszny wybór

Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/