Katniss i Peeta

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

no wiesz :: już nie chciałam dodawać że dobrze że cyca nie szuka, bo ja nawykła do karmienia po nocach, po 4 latach robienia tutu przez moje dziecię młodsze :: :: :: jeszcze bym się nie pokapowała na śpiku że to kot :dizzy:
Awatar użytkownika
Asia_B

Post autor: Asia_B »

kikin pisze:no wiesz :: już nie chciałam dodawać że dobrze że cyca nie szuka, bo ja nawykła do karmienia po nocach, po 4 latach robienia tutu przez moje dziecię młodsze :: :: ::
no to zaprawiona w bojach :)
Do zobaczenia Aniele
Awatar użytkownika
kikin

Peeta oszalał wczoraj na punkcie szeleszczących piłeczek z folii (wyglądają jak zrobione z papierków po cukierkach), które mu kupiłam
po raz pierwszy aportował do upadłego, padł i ział ::
piłeczki są strzałem w dziesiątkę,

zakraplanie oczu i tabletki znosi nad wyraz dzielenie
niestety spektakularnej poprawy nie widać :cry: - we wtorek kontrola
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
kikin

przeglądając net dziś z rana, znalazłam informacje, że dziś w Borówcu ma konsultacje okulistyczne dr Garncarz

zapisałam się z Młodym na 17:00, nie chciałabym sobie potem zarzucić, że czegoś z oczami nie dopilnowałam :roll:
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

kikin pisze:przeglądając net dziś z rana, znalazłam informacje, że dziś w Borówcu ma konsultacje okulistyczne dr Garncarz

zapisałam się z Młodym na 17:00, nie chciałabym sobie potem zarzucić, że czegoś z oczami nie dopilnowałam :roll:
:good:
Awatar użytkownika
kikin

Wizyta mnie nieco uspokoiła
Doktor młodego obejrzał i powiedział, że jest leczony tak jak i on by go leczył :D
Dodał tylko jedne krople do oczek
Potwierdził to co i my wiemy, że lewe jest gorsze niż prawe, ponieważ powieka dużo oka zasłania trudno o dokładne sprawdzenie co i jak,
choć doktor powiedział, że ta trzecia powieka nie musi być z ocznym problemem związana, możliwe że wirus kk przyatakował np przewód pokarmowy i wyszło to w oczkach, zarobaczenia nie zakładam, bo w poniedziałek był raz jeszcze odrobaczony
to by się mogło zgadzać, z tym przewodem pokarmowym, bo mały nie miał co prawda objawów, ale u Julka podejrzewaliśmy infekcję wirusową, a on miał spektrum objawów
na pewno zrobię Małemu pełną diagnostykę krwi, ale to dopiero po odstawieniu antybiotyku
a z Dr Garncarzem umówiłam się na wizytę za miesiąc, dwa, jak powieka zejdzie i będzie można do oczu zajrzeć
Pan Doktor to bardzo miły człowiek :D
Awatar użytkownika
kikin

ależ mnie nie było :: :: ::

wracam do rzeczywistości po wizycie w cudnym bieszczadzko rajskim miejscu :aniolek: :aniolek: :aniolek:

Psica miała 4 dni ludziów tylko dla siebie, a koty miały doskonałą, profesjonalną opiekę
bryniu :jebanewalentynki:

wczoraj byliśmy na pobraniu krwi, Peetula został zapakowany do czegoś na kształt damskiej torebki, ubrany w kołnierz, kłucie nie bardzo mu się podobało :twisted: dziś ok 15.00 mają być wyniki
oczka raz lepsze, raz gorsze, raz powieka bardziej wyjeżdża, raz mniej :obled:
mimo kropienia
dostaliśmy krople do uszoli, witaminki i beta glukan

Pani dr pod wrażeniem Peetusiowego charakteru :: zresztą jakże mogłoby być inaczej ::

Peetuś traktorzy jak szalony, kocha człowieka najbardziej na świecie, jest radosny i zdaje się pełną piersią wykorzystywać szansę jaka została mu dana :tan:

Nadal pozostaje, ku mojej radości, mięsożerny

śpi z mamusią, jak miał zapowiedziane :diabel: , pakuje się na kolana, no i w ogóle nie można go nie kochać, potwierdzą Ci co widzieli i poznali ::

dziś w nocy ja spałam w poprzek łóżka, a kocię gdzie? centralnie na podusi :: :: ::
bo on jest grzecznym kotkiem i śpi koło podusi lub człowiekowi na głowie, daje baranki buziaki, no i w ogóle całego siebie

i ma TOTALNY luz :modly: do otaczającego go świata
Awatar użytkownika
kikin

wyniki jak na "dziecko z patologicznej rodziny" :diabel: :palacz: prawie wszystkie w normie

witaminki, dobre jedzonko i będzie dobrze ::

żebym się nie nudziła: psica: uszy do leczenia + wyjęty kleszcz bieszczadzki :twisted:
Juluś wyniki lekko lepsze: nadal kurujemy wątrobę
+ całe stado wyprowadzamy uszyska na prostą :twisted:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
filo

Post autor: filo »

kikin pisze:wyjęty kleszcz bieszczadzki :twisted:
Nie zostawiłaś sobie na pamiątkę? :twisted:
Taki rajski bieszczadzki....
Awatar użytkownika
marinella

Post autor: marinella »

kikin pisze:dziś w nocy ja spałam w poprzek łóżka, a kocię gdzie? centralnie na podusi :: :: ::
no ba
a gdzie ma spać :twisted:
Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

filo pisze:
kikin pisze:wyjęty kleszcz bieszczadzki :twisted:
Nie zostawiłaś sobie na pamiątkę? :twisted:
Taki rajski bieszczadzki....
jeszcze żywy był :diabel: nogami machał jeszcze :diabel:

peetuś to kot idealny, po czyszczeniu uszu i podawaniu witaminek nadal leżał grzecznie na stole i w odróżnieniu od reszty wcale nie zamierzał wiać ::
Awatar użytkownika
kikin

Podtrzymuję Peeta to kot marzenie ::
Mówię wieczorem: "Peetuś idziemy spać. "
Peetuś grzecznie maszeruje ze mną do łóżka, przytula się do szyi i mruczy :love: :love: :love:
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

kikin pisze:Podtrzymuję Peeta to kot marzenie ::
Mówię wieczorem: "Peetuś idziemy spać. "
Peetuś grzecznie maszeruje ze mną do łóżka, przytula się do szyi i mruczy :love: :love: :love:
:banan:
musisz kiedyś powiedzieć to samo np. w południe, ciekawe czy też grzecznie pójdzie za Tobą, czy jednak zwątpi ;)
Awatar użytkownika
kikin

a w południe to on albo grandzi, albo pakuje się na kolana do spania, o ile kolana są w domu ::
Awatar użytkownika
kikin

mamy teraz akcję czyszczenia i zakraplania uszu całemu stadu codziennie

jedynym, którego nie trzeba siłą od drapaka odrywać albo łapać, który łyka tabletki jak dziecko cukierki, daje sobie oczy zakraplać i jeszcze można to zrobić w pojedynkę jest Peeta ::

reszta nas nie lubi :twisted: wtedy

pierwszą rybą jaką zechciał zjeść Młodzian był wczoraj pstrąg gotowany na parze
ODPOWIEDZ