Katniss i Peeta

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

oj tak ::

muszą się moi synowie naklejkami z chłopakiem podzielić :lol:

wspina się na człowieka, buziaczki rozdaje, mruczy, Bardzo się Pani Doktor podobał :love:
i nie zapeszając - oczka ma najładniejsze od kiedy Go znam :)
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

kikin pisze:i nie zapeszając - oczka ma najładniejsze od kiedy Go znam :)
Super! :tan: zaciskamy kciuki, żeby już tak zostało, albo było jeszcze lepiej ::
Awatar użytkownika
marinella

Post autor: marinella »

kikin pisze:i nie zapeszając - oczka ma najładniejsze od kiedy Go znam :)
:ok: :ok:
Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

Peetuś po szczepieniu super, cieszę się i oby tak zostało
za dzień, dwa będziemy całe stado odrobaczać, jak wszystko będzie dobrze
oczka śliczne, apetyt dopisuje, choć już się ustabilizowało i Peetula nie rzuca się na jedzenie tylko je sobie dozuje, dziś posmakował mintaja, z cudzej miski lepiej smakował niż z własnej :twisted: do tego barfa wcina + przegryza bezzbożowymi chrupkami (chyba Porta 21 mu smakuje),
mąż też oszalał na punkcie kotecka, dziś mu ekstra rybkę na stole podawał, skoro tam kotkowi mintaj bardziej smakował ::
dacie wiarę, że Pani Doktor fałdeczki tłuszczu się dopatrzyła :shock:
najważniejsze, ze mówi że ślicznie doszedł do siebie :D

czy wiemy co u Katniss? strasznie ciekawa jestem :roll:
Awatar użytkownika
marinella

kikin pisze: czy wiemy co u Katniss? strasznie ciekawa jestem :roll:
u niej oczkowo ok ale coś w pyszku nie za fajnie
brzydki zapach się unosi, Aga miała iść na konstultacje, muszę podpytać co tam u nich
a tak poza tym mała też rozkochała całą rodzinę i dokazuje na całego :twisted:
Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

domagam się zdjęcia, jako rodzina ::
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
marinella

kikin pisze:domagam się zdjęcia, jako rodzina ::
też się domagam i czekam na wysłanie :twisted:
Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

Peeta się nudzi, to znaczy robimy wszystko żeby się nie nudził :twisted: (nadal jest nie do pokonania w aportowaniu piłeczki), ale zabrakło mu ostatnio towarzysza do kocich zapasów, Juluś ostatnio gorzej się czuje i nie ma ochoty na zapasy :cry: (bardzo się o niego martwię, jutro znów do weta, bo nie podoba nam się ten jego kaszel :roll: )

moje przemyślenia - trza się było wcześniej dokacać :: , bo to jednak trochę jak z rodzeństwem, za duża różnica wieku nie służy wspólnym zabawom, jednak każdy wiek ma swoje predyspozycje co do spędzania wolnego czasu ::

tylko żeby komuś jakaś głupia myśl do głowy nie przyszła, że coś źle zrobiłam, zrobiłam dobrze, tylko trza było wcześniej to robić :: , a teraz, jak tylko miałabym gdzie to na bank brałabym dwa młodziaki ::
Awatar użytkownika
kikin

Peeta jest lepszy niż budzik.
Budzik nie rozdaje buziaków i nie przytula się do twarzy. ::

Wczoraj król Bocisław, rudy z foty, zaszczycił Młodego lizaniem po łepku i było miło tak długo jak długo Peetuś nie podgryzł seniora, ów natychmiast wyjaśnił kto tu rządzi ::

Usilnie próbuje się z laską zaprzyjaźnić, a ona stanowczo się opiera ::
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

buziaki dla Peetula :serce:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
kikin

dziękujemy :D

Peeta chyba nie lubi dużej wody :: (bo np cieknącą z kranu bawił się)
wczoraj mąż go na rękach nosił i poszedł z kotkiem do łazienki, zaraz po tym jak wyszłam z pod prysznica, więc było w łazience parno i wilgotno,
chciał wiać ::

mój pierwszy kot Aduś, jak był z nami na wakacjach za nic nie dał się namówić, żeby do morza podejść na plaży :D
Awatar użytkownika
kikin

albo Peetula nauczył się drzwi, z klamki korzystając, otwierać

albo ma kumpla z drugiej strony, czyli Bocia, który go od 2, 3 dni wypuszcza z sypialni ok 4.00
i młodzież rozpoczyna wielką pardubicką ::
Awatar użytkownika
kikin

chcę pochwalić moich chłopców :: Peetuśka i Julusia
pięknie barfują, Peetuś na całego a Julinek zaczyna i modlę się w duchu aby zechciał, bo w głębi serca wierzę w dobroczynny wpływ naturalnego żywienia na dobrostan futer ::

Bocisław Wspaniały i Kikulinka Kikulinderek na razie bez zapału :twisted: ale ja sie nie poddaję :twisted: jak mamusia mówi, że to dobre to przecież ma rację co nie :diabel2:

Po magicznym 10 :twisted: , mam w planach próby z jagnięciną i królikiem

:loco: normalna to ja nie jestem

dla kotów przerobiłam wczoraj 1,5 kg mięsa na barfa, a my na kolację ziemniaki z koperkiem i jajem wciągaliśmy, proszę nie podawać mnie do opieki społecznej :dizzy:
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

:turla: :turla: :turla: :jebanewalentynki:
Kurciak

Post autor: Kurciak »

::s
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
ODPOWIEDZ