Mania i Maniek

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
anasta

Post autor: anasta »

Obrazek
Królowa Mania podpatrzyła miejscówkę szafową od Mańka i teraz sypiaja tam naprzemiennie lub też jednocześnie tylko na różnych półkach ;). Zrobiła się z niej ostatnio straszna pieszczocha.

Obrazek
Maniek- jak zwykle oaza spokoju, opanowania i dostojności kociej. Kocur o wyjatkowo pieszczotliwej osobowości i jedwabiście miekkim futerku, w sam raz do przytulania:).
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

śliczne pysiaki :D aż się chce te nochale całować
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
anasta

Chcialam baaaardzo, ale to baaardzo pochwalic moje tymczasy Mańka i Manię. Dzis bylo pierwsze podejscie do obcinania pazurkow. Zdecydowalam sie zrobic to kiedy beda spaly i co? Ja sie balam, a one sie rozmruczaly, bo myslaly, ze im girki masuje :). Moje zaskoczenie bylo ogromne, obciachanie pazurkow u dwoch kotow niecale 3 minuty, calosc na traktorku-chyba bylo im przyjemnie. Dumna z nich jestem :banan:
anasta

Maniory - idealne do przytulania i kochania
Obrazek
Przystojniak Maniek o lazurowo-morskich oczach, pieszczoch, łasuch i wspaniały towarzysz Mani :).
Zakochiwać się !

Obrazek
Niesamowita gaduła, uwielbia głaskanie i podjadanie szynki z kanapek. Zwykła kotka o niezwykłym charakterze, bardzo kochajaca zarówno ludzi jak i inne zwierzaki, w szczególności Mańka. Oaza spokoju i delikatności.

One zawsze razem ;)
Kocia miłość ponad wszystko i na zawsze :)Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Są NIESAMOWICI :brawo: :love:
jestem pod ogromnym wrażeniem koloru oczu Mańka :serce:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Kurciak

Post autor: Kurciak »

Jejku... jak oni pieknie razem śpią... :love:
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Awatar użytkownika
hanna

Post autor: hanna »

:serce: :serce:
Sara
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Piękne koty, piękne oczy, piękna miłość :)
anasta

Maniory pozdrawiają ;)

Maniek-przystojniak, z niebiańskimi oczyma i co więcej anielskim charakterem. Bardzo łagodny, przytulaśny i całuśny na maxa. UWIELBIA być całowany po głowie, drapany po brzuchu i pleckach.
Obrazek
A oto jego wymowny ziew :)
Obrazek

Zarówno Mania jak i Maniek bardzo lubią patrzeć przez okno i obserwować ptaki ;)
Obrazek
Obrazek

Mania-przepiękna kotka i do tego gaduła. Uwielbia ptaki, w papugi może wpatrywać się godzinami. Świetnie dogaduje się zarówno z psami jak i kotami. Nienachalna, niekłopotliwa, wesoła. Uwielbia zabawy myszkami.
Obrazek
Obrazek
anasta

Obrazek
Mańki w odsłonie wakacyjno-leniwej. Spokojne, w pełni zsocjalizowane, kochające siebie i człowieka kociambry. Dostojność i delikatność w jednym.

Obrazek
Maniek-łóżkowy król. Uwielbia wylegiwać się w pościelach, szczególnie ceni sobie mięciutki polarowe kocyki i poduszki z mikrofibry. Leniuszek z niego wielki.

Obrazek
Mania-przepiękna, kotka o anielskim charakterze i mięciutkim futerku. Gadatliwa pieszczocha, koneserka szynek i wielka przylepa człowieka.
anasta

Obrazek
Obrazek
Leżing, plażing, marzing w wykonaniu Mańka. Największego przytulasa na świecie.

Obrazek
Obrazek
Mania w całej rozciągliwości kociej. Przepiękna krówkowa kotka, idealna do kochania i przytulania, na dodatek gaduła.
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

ale ma ślicznie te plamki rozłożone :)
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

misiosoft pisze:ale ma ślicznie te plamki rozłożone :)
po złożeniu łapek tworzą całość :)
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

Morri pisze:
misiosoft pisze:ale ma ślicznie te plamki rozłożone :)
po złożeniu łapek tworzą całość :)
nic w naturze nie jest dziełem przypadku :)
anasta

Maniek-mistrz wszelkich pozycji relaksacyjnych. Kocur o wyjątkowym charakterze i wielkim sercu, aksamitnym futrze i przepięknych zielonych oczach. Kocha człowieka i inne zwierzaki. Bardzo lubi masowanie i ugniatanie brzuszka.
Obrazek Obrazek

Mania-dorodna, łagodna, przyjacielska i bardzo delikatna kocica. Ma nieposkromione pokłady miłości zarówno dla zwierzaków jak i ludzi. Kocha swojego największego przyjaciela Mańka ponad wszystko. Uwielbia drapanie po karku i pleckach. Szafa to jej ulubiony punkt obserwacyjny.
Obrazek
Obrazek

Duet delektujący się wspólnym towarzystwem. Kochają siebie ponad wszystko:)
Obrazek
ODPOWIEDZ