Filip

Nasi podopieczni, którzy odeszli...

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
paula_kropcia

Post autor: paula_kropcia »

"Pozdrawiam moich Fanów"

Obrazek

U Filipa bez zmian. Coraz cieplej się robi to się wygrzewa całymi dniami na balkonie, szaleje jak zawsze, je ile wlezie, ale cwaniak jak tylko dostanie coś innego to zaraz by chciał żeby było tak codziennie. Trzeba nad nim panować :)

Filip jest widoczny na plakatach w Poznaniu z okazji imprezy w Galerii Pestka, która się odbyła w miniony weekend, ale nadal człowieka tego jedynego na zawsze brak. Wszystkich odstrasza alergia Filipa. A to naprawdę nie jest takie straszne, kosztochłonne i czasochłonne jak się wydaje. On zupełnie normalnie egzystuje i ma się bardzo dobrze. Mam nadzieję, że w końcu skradnie czyjeś serce na zawsze.
paula_kropcia

Filip się wspina na wyżyny swojego niezadowolenia, gdy pojawia się w domu kolejny zwierzaczek. Od dwóch dni gości u nas mój rodzinny pies i Filip ostentacyjnie miauczy patrząc na mnie i przebywa tylko na balkonie. Ewentualnie przemieści się do miski, przeskakując przez psa :)
Zdecydowanie nie lubi konkurencji w domu, dobrze że Nuta jest dużo większa niż on bo nie chcę nawet myśleć co by zrobił z kotem lub psem mniejszym niż on :) terrorysta jeden.

Może mi się uda go namówić do wyjścia z balkonu to strzelę im wspólną fotkę :twisted:
paula_kropcia

dodam tylko że strachu w nim nie ma żadnego, wręcz świadoma prowokacja :twisted:
Kurciak

Post autor: Kurciak »

Zazdrośnik z niego! :P
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Awatar użytkownika
Asia_B

Post autor: Asia_B »

typowy facet ;)
Do zobaczenia Aniele
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

normalnie Filip focha strzelił :: typowy samiec alfa ::
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

paula_kropcia, no bo Filip to prawdziwy Pan i Władca :king:
paula_kropcia

Cynamon pisze:paula_kropcia, no bo Filip to prawdziwy Pan i Władca :king:
zdecydowanie tak się czuje :) nawet próbuje zdetronizować królową tego domu czyli rezydentkę Kropcię, ale ta się nie daje :twisted:

Przed chwilą wyleciał z miaukiem z balkonu bo pogłaskałam psa więc się wcisnął zaraz pod drugą rękę. Nuta koty uwielbia i go co chwile szczuje nosem bo chce się bawić, ale ten dostojnie tylko siedzi, z włochaczem się bawić chyba nie będzie.
Dobrze że jest ciepło bo by mu dupka zmarzła :twisted:
paula_kropcia

Proszę bardzo: Filip w prasie drukowanej :)

Celebryta :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Awatar użytkownika
MandM

Post autor: MandM »

Taka gwiazda z niego śliczna :serce: a się kolejka nie ustawia żeby go adoptować :evil:
Awatar użytkownika
Ania Z

Post autor: Ania Z »

Na bilbordach też był
Nasz celebryta
Mam wersję drukowaną, zachowalam dla potomnych ::
Obrazek
paula_kropcia

Muszę przyznać, że Filip potrzebuje opiekuna o zdecydowanym charakterze. Ktoś kto go będzie kochał i tą miłość mu okazywał, ale będzie miał również zdecydowany charakter i dużą dawkę konsekwencji. W przeciwnym wypadku Filip go "zje" :) To jest kot o takim stopniu mądrości, że jak mu na coś pozwolić to zaraz chce więcej i trzeba go przystopować :)
Kochana mądra mordka :twisted:
Renik0803

Post autor: Renik0803 »

Filip cudny, puchol jak mój nieżyjacy Misiak. Też był bardzo mądrym kotem. I dominował nad całym czworonożnym towarzystwem, nawet nad psem. Jak przyszła do nas sunia to Misiak pierwszy ją przywitał - oczywiście pazurem - no i zaraz ją ustawił w szeregu - no i oczywiście na samym końcu. :lol:
paula_kropcia

Renik0803 pisze:Filip cudny, puchol jak mój nieżyjacy Misiak. Też był bardzo mądrym kotem. I dominował nad całym czworonożnym towarzystwem, nawet nad psem. Jak przyszła do nas sunia to Misiak pierwszy ją przywitał - oczywiście pazurem - no i zaraz ją ustawił w szeregu - no i oczywiście na samym końcu. :lol:
Filuś na szczęście nie ma odruchów pazurowych jak przyjdzie do nas moja sunia, ale za to rozpaczliwie miauczy, jak mogłam mu to włochate stworzenie przyprowadzić i łasi się niemiłosiernie, żeby mi pokazać, że nie ma nikogo ważniejszego niż on :)
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

paula_kropcia pisze:
Renik0803 pisze:Filip cudny, puchol jak mój nieżyjacy Misiak. Też był bardzo mądrym kotem. I dominował nad całym czworonożnym towarzystwem, nawet nad psem. Jak przyszła do nas sunia to Misiak pierwszy ją przywitał - oczywiście pazurem - no i zaraz ją ustawił w szeregu - no i oczywiście na samym końcu. :lol:
Filuś na szczęście nie ma odruchów pazurowych jak przyjdzie do nas moja sunia, ale za to rozpaczliwie miauczy, jak mogłam mu to włochate stworzenie przyprowadzić i łasi się niemiłosiernie, żeby mi pokazać, że nie ma nikogo ważniejszego niż on :)
chłopak wie jak zadbać o własny interes ::
ODPOWIEDZ