Nowy dom melduje że będzie meldował Jak na razie Karambol "zadomowił" się pod łóżkiem, pewnie wieczorem jak ludzie pójdą spać pozwiedza wszystko bez wścibskich oczu
faust pisze:Nowy dom melduje że będzie meldował Jak na razie Karambol "zadomowił" się pod łóżkiem, pewnie wieczorem jak ludzie pójdą spać pozwiedza wszystko bez wścibskich oczu
Relacja prosto od Carramby:
"Pod łóżkiem jest jest najfajniej, ale jednak nudno. Jak tylko zaczęło robić się szaro wyruszyłam na przeszpiegi (najlepszy jest balkon ale zwiedzę go jak sobie pójdą i zostawią drzwi otwarte). Poza tym obejrzałam kawałek filmu na takim wielkim kawałku materiału zwisającym ze ściany, a jak ludzie poszli spać dokładnie wszystko obejrzałam, zjadłam, wypiłam i znalazłam kuwetę . Poza tym posmyrałam ludzi wibrysami po nogach jak spali i pochodziłam po ich łóżku. A teraz wstali, robią raban więc chowam się i czekam aż sobie gdzieś pójdą"
Ostatnio zmieniony 25 maja 2014, 9:34 przez faust, łącznie zmieniany 1 raz.
faust pisze:Relacja prosto od Carramby:
"Pod łóżkiem jest jest najfajniej, ale jednak nudno. Jak tylko zaczęło robić się szaro wyruszyłam na przeszpiegi (najlepszy jest balkon ale zwiedzę go jak sobie pójdą i zostawią drzwi otwarte). Poza tym obejrzałam kawałek filmu na takim wielkim kawałku materiału zwisającym ze ściany, a jak ludzie poszli dokładnie wszystko obejrzałam, zjadłam, wypiłam i znalazłam kuwetę . Poza tym posmyrałam ludzi wibrysami po nogach jak spali i pochodziłam po ich łóżku. A teraz wstali, robią raban więc chowam się i czekam aż sobie gdzieś pójdą"