ps. dobry przykład zabezpieczenia drzwi balkonowych
Ampułka i Fiolka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Co do obciętych uszek to na żywo naprawdę ciężko je zauważyć
Pierdoły są okazem zdrowia, hasają po domu, są bardzo radosne i mam nadzieję - szczęśliwe
Na razie jeszcze, póki laktacja całkowicie nie ustąpi, dostają mniejsze porcje żywieniowe, co zdecydowanie im się nie podoba
Jak tylko ktoś z domowników idzie do kuchni, koteczki biegną, co sił w nogach, żeby na piękne oczy dostać jakieś jedzonko
Są przy tym przeurocze i przesłodkie
Muszę się przyznać, że czasem udaje im się nas udobruchać i dostają kocie przysmaki lub delikatne gotowane mięsko
Przypominam, że Ampułka i Fiolka nadal czekają na swój wymarzony stały domek - proszą o udostępnianie i dołączanie do swojego wydarzenia na fb (wystarczy wpisać ich imiona w wyszukiwarkę fb) 
Pierdoły są okazem zdrowia, hasają po domu, są bardzo radosne i mam nadzieję - szczęśliwe
"Stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś"
Pierdoły na dobre rozgościły się w domu tymczasowym
Fiolka stała się niesłychanym miziakiem, ciągle domaga się głaskania, robi baranki, ociera się o każdego głośno zwracając na siebie uwagę
Jest też straszną gadułą!
Jak nie nawołuje Ampułki to musi sobie pogadać do człowieka. Oj, lubi być w centrum uwagi
Ampułka natomiast jest typową indywidualistką, generalnie głaskanie nie jest jej ulubioną formą spędzania czasu. Woli zaczepiać Fiolkę, bawić się, biegać po mieszkaniu i patrzeć przez okno
Koteczki wspaniale się uzupełniają
PS. Pierdoły cieszą się zainteresowaniem potencjalnych opiekunów wirtualnych i domów stałych - mam nadzieję, że wkrótce znajdą kochający domek
Niedługo nowe zdjęcia!
PS. Pierdoły cieszą się zainteresowaniem potencjalnych opiekunów wirtualnych i domów stałych - mam nadzieję, że wkrótce znajdą kochający domek
Niedługo nowe zdjęcia!
Nikt nie pyta o piękne koteczki
Pierdoły są tak kochane i grzeczne, że na pewno uszczęśliwiłyby swój stały domek... Ciągle czekają na swojego ukochanego człowieka...
Ampułka i Fiolka na dobre rozgościły się w DT, ta pierwsza jest bardzo żywiołowa, ciągle by się tylko bawiła, zaczepiała i ganiała inne koty
Fiolka uwielbia jeść, spać, "rozmawiać" i tulić się do człowieka oraz oczywiście cały czas domaga się miziania
Koteczki wszystko robią wspólnie, razem śpią, jedzą i się bawią, są praktycznie nierozłączne
Ampułka i Fiolka to pakiet idealny!
Mam nadzieję, że wkrótce znajdą swój wymarzony domek...
Ampułka i Fiolka na dobre rozgościły się w DT, ta pierwsza jest bardzo żywiołowa, ciągle by się tylko bawiła, zaczepiała i ganiała inne koty
Ampułka i Fiolka to pakiet idealny!
od dziś dziewczynki są u mnie...
początkowo mocno zestresowane, ale dają się miziać. Jak na pierwsze chwile jest nieźle:)
gorzej jest troszke między innymi z ich uszami...
będziemy jechać na badania dziewczynek (trzeba przyznać, że dorodne z nich kobietki) to i poprosimy Panią Doktor aby w uszka im zajrzała.
wszystko przed nami,ale będzie dobrze
oby się tylko z Pixi i Dixi dogadały
początkowo mocno zestresowane, ale dają się miziać. Jak na pierwsze chwile jest nieźle:)
gorzej jest troszke między innymi z ich uszami...
będziemy jechać na badania dziewczynek (trzeba przyznać, że dorodne z nich kobietki) to i poprosimy Panią Doktor aby w uszka im zajrzała.
wszystko przed nami,ale będzie dobrze
oby się tylko z Pixi i Dixi dogadały
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"