Bolcia

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Dziś już całkiem nieźle :) Wczoraj bardzo długo dochodziła do siebie, choć zabieg zakończył się ok 11. Jeszcze wieczorem troszkę się zataczała i była chłodna :( Teraz czeka nas tydzień codziennych zastrzyków w kuper :(
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Trzymaj się Bolciu!!!
Awatar użytkownika
Morri

Kontrola po zabiegu zaliczona :) Wszystko pięknie się zagoiło i Bolinka zebrała same pochwały :aaa: Mnie niestety kocha jakby mniej... Zastrzyki to jednak nie był dobry pomysł...
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Morri

Odliczamy dni do przeprowadzki... Radość miesza się ze smutkiem... Bolcia jest z nami 2,5 roku. Jest jednym z tych kotów, o których wiem na pewno, że odżyją wyprowadzając się z mojego kocińca, a jednak - egoistycznie - bardzo mi smutno :( Bardzo się do niej przywiązałam... Pokochałam tę jej wrażliwość, która przeradza się w humorki, tę jej uroczą nieporadność, a nade wszystko wieczorne wygrzewanie brzucha. Smutno mi, ale także się cieszę, że wreszcie będzie miała kogoś tylko dla siebie, na wyłączność, że miejsce przy boku człowieka będzie czekało tylko na nią :) To jest coś, czego ja nigdy nie mogłabym jej dać, a czego ona bardzo, bardzo potrzebuje...
Awatar użytkownika
kat

Kasiu :pociesza:

A za Bolcię mocno trzyma kciuki :ok:
Awatar użytkownika
Morri

Najpiękniejsza :serce:
Obrazek
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Post autor: saszka »

:love:
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
Morri

Bolcia w piątek pojechała do własnego domu :) Jeszcze nigdy nie widziałam kota, który tak bardzo cieszyłby się z tej odmiany :) Już po paru minutach u siebie zachowywała się tak:
https://youtu.be/PkH1XjrMKKo
Z doniesień weekendowych wynika, że biega po całym domu bawiąc się nieustannie, miziając się ze swoją nową opiekunką i przyjmując mizianki :) W nocy obowiązkowo ładuje się do łóżka :) Szczęśliwa :love: Dostała też nowe imię :) Luna :)
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Post autor: saszka »

Bolciu/Luno, powodzenia! :serce:
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
kat

Powodzenia Bolciu!!! :lol:
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
ODPOWIEDZ