W pewnym momencie Odi stwierdza, że chce na balkon. Wstaję otworzyć drzwi, kociarstwo wybiega radośnie. Zerkam na zegarek - o cholera, kiedy się zrobiła 13:30! To mnie kocurro przetrzymał
Odyn
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Leżę sobie po obudzeniu, dochodzi jakoś 12. Ostatnio noc w noc pracowałam do późna, to chcę się chwilę pobyczyć, zanim usiądę do kolejnego zlecenia. Wskakuje Odi i domaga się głaskania. Głaszczemy, miziamy, jeden policzek, drugi policzek, po plechach, po ogonku, po karku, znowu policzek, za uszkiem, za drugim, bródka... Odyś się nadstawia i nadstawia, Tesia głaszcze...
W pewnym momencie Odi stwierdza, że chce na balkon. Wstaję otworzyć drzwi, kociarstwo wybiega radośnie. Zerkam na zegarek - o cholera, kiedy się zrobiła 13:30! To mnie kocurro przetrzymał
Kocia mama Jaime'ego, Brienne i Odyna, wirtualna Astor (szczęśliwie wyadoptowanej) i Cody'ego 
Cow Cats Commando prezentuje... Odyna w wersji wege
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 5940741693
Kocia mama Jaime'ego, Brienne i Odyna, wirtualna Astor (szczęśliwie wyadoptowanej) i Cody'ego 
tess pisze:Cow Cats Commando prezentuje... Odyna w wersji wege![]()
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
-
BEATA olag
Jaime ostatnio dorwał resztkę fasoli i wciągnął... Za to Tigi, kocur mojej babci, uwielbiał wszystko, czym można było się bawić. Wskutek czego namiętnie kradł fasolkę szparagową
Surową 
Ale fenomenalny jest ten obronny warkot, on go wydaje z siebie tylko przy ulubionym żarciu, np. surowym kurczaku czy rybce
Ale fenomenalny jest ten obronny warkot, on go wydaje z siebie tylko przy ulubionym żarciu, np. surowym kurczaku czy rybce
- kotekmamrotek
Odyn zawsze burczy, jak wciąga coś, co mu smakuje
Bez względu na to, czy obok jest kot. Ot tak, przezornie odstrasza potencjalną konkurencję. A głodzić? Odyna?

Właśnie zamówiłam 10 kg saszetek Animondy i zastanawiam się, czy wystarczy chociaż na 2 tygodnie na te nasze 3 głodzille
...
Właśnie zamówiłam 10 kg saszetek Animondy i zastanawiam się, czy wystarczy chociaż na 2 tygodnie na te nasze 3 głodzille
- kotekmamrotek
Pomelo
Ogólnie kupujemy puchy, ale Brienne jak prawdziwa królewna musi czasem powybrzydzać i wtedy w grę wchodzi tylko Animonda w sosie śmietanowym, a tej nie widziałam w niczym innym niż w saszetkach. Więc polujemy na zniżki w sklepach online, wszelkie akcje "kup pakiet, dwie saszetki gratis" etc.
Dla dzikotków i dla działkotków też mamy puchy... no ale córeczkę tatusia trzeba rozpieszczać
Ogólnie kupujemy puchy, ale Brienne jak prawdziwa królewna musi czasem powybrzydzać i wtedy w grę wchodzi tylko Animonda w sosie śmietanowym, a tej nie widziałam w niczym innym niż w saszetkach. Więc polujemy na zniżki w sklepach online, wszelkie akcje "kup pakiet, dwie saszetki gratis" etc.
Dla dzikotków i dla działkotków też mamy puchy... no ale córeczkę tatusia trzeba rozpieszczać