INKA

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

marinella pisze:a mina Pipi " coście do domu przywlekli, wykończy mnie " :lol: :lol: :lol:
"żeby to był ostatni raz" :lol:
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

misiosoft pisze:
marinella pisze:a mina Pipi " coście do domu przywlekli, wykończy mnie " :lol: :lol: :lol:
"żeby to był ostatni raz" :lol:
"chociaż w sumie bez małej to by nudno było..." ;)
AsiaS

Post autor: AsiaS »

Dziewczyny niby się gonią, podgryzają ale sądzę że się lubią :) Ineczka rośnie... sądzę że w przyszłym tygodniu zabiorę ją na szczepienia. Maleńka codziennie odkrywa nowe powierzchnie, dziś prawie dostałam zawału gdy odkryłam ją na spacerze po kaloryferze... Uwielbia przebywać na balkonie i ucinać sobie drzemki na świeżym powietrzu :) Poza tym gania po mieszkaniu goniąc piłeczki, dzwoneczki i szyszkę :) Powoli przekonuje się do chrupek ale na razie namaczam jej by bardziej przypominały jej mokrą karmę z saszetek.
Nadal doprowadza mnie szału traktując kuwetę jako świetną zabawę... ciągle czuję pod stopami żwir...prawie jakbym stąpała po plaży hahaha Gdy zamiatam ten bajzel to ochoczo mi "pomaga" wskakując do szufelki i podgryzając szczotkę. Jest naprawdę uroczym rojbrem :) Od dwóch dni wciska się pod kanapę a że szczelinka mała to przy wychodzeniu ma przezabawny wytrzeszcz oczu ;) Codziennie na nowo podbija moje serce :) A Pipi dzięki niej częściej rusza swój tłuściutki tyłek ;) Cudna Inka :)
AsiaS
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

ja chcę foto wytrzeszczu :: :: :: :: :modly: :modly: :modly:
AsiaS

kurde jeszcze nie dałam rady wstrzelić się z ten moment! za szybka jest franca mała ;) A zapomniałam dodać że uwielbia mi skakać po klawiaturze gdy pisze na laptopie... ostatnio jak mi przeleciała po klawiaturze to przez godzinę próbowałam przywrócić polskie znaki i działanie prawego przycisku myszki :D
AsiaS
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

AsiaS pisze:ostatnio jak mi przeleciała po klawiaturze to przez godzinę próbowałam przywrócić polskie znaki i działanie prawego przycisku myszki :D
:rotfl: Trzeba przyznać, że koty są mistrzami w stosowaniu skrótów klawiszowych :twisted:
Obrazek
AsiaS

wszędzie razem :) czyli psiapsiółki!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
AsiaS
AsiaS

i Ineczka zmęczona upałem i harcami...

Obrazek
AsiaS
Awatar użytkownika
Claudia

Post autor: Claudia »

AsiaS pisze:ostatnio jak mi przeleciała po klawiaturze to przez godzinę próbowałam przywrócić polskie znaki i działanie prawego przycisku myszki :D
Skąd ja to znam :twisted:

A Inka jest prześliczna :love:
Kurciak

Post autor: Kurciak »

bosska jest wprost!!! ale jak ślicznie się we dwie prezentują:) dwupak idealny:)
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
AsiaS

Inka przejawia nowe talenty :) Po pierwsze ma zapędy by zostać Himalaistką :) na wysoką komodę wdrapuje się po uchwytach do szuflad niczym po drabinie! Inni mogą być wysoko to i Ona chce! Powoli nie ma dla Niej miejsc niezdobytych... przerażające hahaha ;) Ponadto martwiłam się od jakiegoś czasu że ciągle ma brudny nos, myślę sobie skąd te ciągłe te babole...wczoraj mój Mąż uświadomił mi to nie babole kobieto to ... sosik z jedzenia :D Otóz nasza Ineczka je całą sobą wręcz nurkując do miski :) stąd zacieki na jej ślicznym białym nochalku! Ponadto apetyt ma jak stado koni... zje swoje a potem wyjada innym, brzuszek ma okrąglutki jak piłeczka więc chyba muszę uważać by nie przedobrzyć ... aczkolwiek dużo bryka więc sądze że spali to co wciągnie! I przychodzi do mnie sama po pieszczotki :) to mnie cieszy najbardziej! Kochany Urwis :)
AsiaS
AsiaS

Inka obżartuch o ślicznym ogonku :)

Obrazek

Obrazek
AsiaS
AsiaS

oraz wygibasów oraz przytulanek ciąg dalszy!

Obrazek

Obrazek
AsiaS
AsiaS

PS: byłyśmy dziś u weta, kontrola z odrobaczeniem, w czwartek pierwsze szczepienia :) ogólnie wszystko ok, zdrowa i w równy miesiąc waga skoczyła z 440g na 1kg! Nasz Klopsik :)
AsiaS
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Ince tak samo brudzi się nochal od jedzenia jak Lilce :lol:

Dziewczyny razem - "cukier w kostkach" :: :: ::
ODPOWIEDZ