Verona i Parma

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

dziś w kolejce do obiadu Perła zaatakowała Parmę bardzo agresywnie, więc zaoborożowałam jej świeże feromony. już po krótkim czasie wyciszyła się i swobodnie przemieszczała się obok reszty bez zaczepek.
Zeus i Veorna ganiają się po całym domu :) fajowo to wygląda bo między nimi prawie 5 kg różnicy ;P
nie mogę, Kot na mnie leży.
Awatar użytkownika
Eva

wieczór zakończyliśmy ze wszystkimi Futrami w łóżku :) Parma trzyma się ba bezpieczną odległość od Perły a i Perła raczej omija ją łukiem. dziwne, tak jak Verona zupełnie nie przeszkadza, tak Parmy wyraźnie nie lubi. i im bardziej Parma się otwiera, a sama wskakuje już na kanapę domagać się miziania, bawi się myszą na środku pokoju wywalając brzucho i głośno miauka o śniadanie - tym bardziej Perła jest zła. kiedy foch nadchodzi, wyprowadza się pod pryśnic lub do korytarza na taboret i tam siedzi. staram się okazywać jej jak najwięcej miłości i czułości, ale koci foch to sprawa niełatwa do przejścia ;)
dobrze że chociaż wieczory spokojne, wczoraj Perła zasnęła pod ręką, Verona na dekolcie a Parma w nogach :love:

dziś rano pobudka od praktycznie 5 rano :szok2: i to wszystkie na raz miałki, baranki, pełen zestaw. stara to prawda, że Kot najsłodszy wtedy, gdy głodny :D
mam nadzieję, że feromony z Perłowej obroży zadziałają na ogólną poprawę nastroju wszystkich Futer i nie będzie już więcej dochodziło do żadnych łapoczynów.

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

przepiękne som :: :jebanewalentynki:
życzę im z całego serca tak wspaniałego domu jakim los obdarował Alaskę i Dakotę :D
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Eva

kikin pisze:przepiękne som :: :jebanewalentynki:
życzę im z całego serca tak wspaniałego domu jakim los obdarował Alaskę i Dakotę :D
wspólny dom byłby szczytem marzeń, póki co brak zapytań jakichkolwiek domów ;(
Awatar użytkownika
kikin

poważnie nikt o nie nie pytał jeszcze? :shock: jakim cudem - o Alaskę były 3 zapytania? a przecież one takie podobne :shock: :roll:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Eva

no widzisz...nic mi nie wiadomo, by ktokolwiek pytał.
Kat chyba oferowała Parmę komuś, ale nie wiem, czy ankieta od nich zeszła.

im dłużej je mam, tym trudniej będzie się z nimi rozstać, ale bardzo mocno marzę, by znalazły cudny dom.
Awatar użytkownika
kikin

bo to trudne, pewnie na początku tymczasowania tym bardziej :roll:
ale jak znajduje się fajny dom, i wiesz, że dzieciaki będą miały tam dobrze, że są tam ludzie, którzy je pokochają, to już jest łatwiej, mimo tęsknoty
no i trzeba szybko brać następne dzieciaki :twisted:
Awatar użytkownika
Eva

Parma zdobywa moje serce coraz bardziej... :love:

kiedy jestem w domu widzę, że już zupełnie swobodnie się czuje. najskuteczniej wyciągnąć ją spod kanapy poprzez mizianie Verony - jak tylko ta zaczyna miaukać i mruczeć, Parmiszon już nosa wyściubia obadać, co tam dziecię woła :)
na Perłę nauczyła się odsykiwać :D zuch dziewczyna, cały czas jej mówię, żeby się tak po kątach rozstawiać nie dała ;) Perła też wydaje się robić postępy, bo focha nie okazuje poprzez siedzenie w najdalszym kącie domu tylko przysunęła się z 3 metry tak, że siedzi na samym skraju pokoju :) wczoraj dosiadała się do niej Verona co dla obu dziewczyn zdawało się być naturalne i normalne.

wieczorem na oglądanie tv wzięłam Parmę na kanapę i się tak słodko rozmruczała :serce: lubi tez bardzo bawić się człowiekową ręką gryząc paluchy ale robi to tak nieprawdopodobnie delikatnie że aż nie do uwierzenia :) i nawet jak rękę chce przytrzymać to zupełnie bez pazurków a jedynie dla głaskania i zabawy :)
dla Verony zupełnie oczywistym jest, że jak człowieka idzie spać to trzeba przytulić się jak najbliżej :)
oczywiście najwygodniejsza miejscówka zarezerwowana jest dla Perły, ale Verona i tak gdzieś się słodko wtuli :) dziś o poranku także powtórka z wczoraj - od 5 rano mruczando, z tym że dziś najgłośniej miłości domagał się Zeus ;) ciekawe czy to słychać u sąsiadów hihiih ;)
Awatar użytkownika
Eva

wybieram Cię człowieku ;)
Obrazek

ŻEBY CIĘ ZJEŚĆ!
Obrazek

no doooobra, żarcik, tylko ziewałam ;)
Obrazek

bo to czas na drzemkę przecież :)
Obrazek

:love:
Ostatnio zmieniony 30 paź 2014, 9:13 przez Eva, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

:lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Eva

Verona :love:

Obrazek

misiowa ruda łapka z różowymi poduchami :D

Obrazek

integracja to podstawa :)

Obrazek

i nie straszne podsiadanie Rezydentów na ich miejscówkach

Obrazek

:love:
Awatar użytkownika
Eva

wspólnie z Verończykiem czekamy na dzisiejszą popołudniową pierwszą PA :love:

w tej Kocie nie można się nie zakochać ale i tak prosimy o kciukasy :)

czy to już Mój Człowiek po mnie przyszedł?
Obrazek
Ostatnio zmieniony 30 paź 2014, 9:34 przez Eva, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

Good luck!! :)
Awatar użytkownika
kikin

KCIUKI - Mała powal ich na kolana :: :: ::
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

:good:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
ODPOWIEDZ