Majowe kwiatki

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maja

Post autor: maja »

Dobrze, że Beti nigdy nie była matką :twisted: , ma wyraźną dzieciofobię :lol: . Twierdzi, że w czasach jej dzieciństwa, dzieci były grzeczniejsze :wink: . A maluchy odkryły drapak i szaleją. Niedługo jednak pójdą spać i wujostwo wreszcie sobie odpocznie.
Awatar użytkownika
maja

Od wczoraj poza moją trójeczką mam na głowie jeszcze piątkę kociąt :roll: . Na szczęście tylko "wirtualnie" i telefonicznie. Koleżanka znalazła piątkę kociaków, domowych, z kocim katarem :neutral: . Dla dwójki mamy domki, z resztą - katastrofa, bo rodzice Asi nie zgadzają się ich przetrzymać nawet kilka dni. Dziś małe pojechały do chłopaka Asi, ale to też tylko na kilka dni :( .

Aż wstyd pytać: może ktoś? Ja zaoferowałam się wziąć na DT jednego, jeśli nic się nie znajdzie :( Nawet w schronisku ich nie chcą.

Kotki mają na oko jakieś 6 tygodni. Są dwa czarne i trzy krówki.

A Kwiatuszki szleją :) Powoli przyzwyczjam się do myśli, że niedługo pójdą "na swoje". Oby dobrze trafiły i były szczęśliwe. Dziś chłopaki próbowały zjeść nam śniadanie :wink:

Obrazek
Awatar użytkownika
maja

Z maluchami od Asi ułożyło się cudownie :D . Czwórka już w nowych domkach :D . Został tylko jeden chłopak Akson, w którym Asia zakochała się okrutnie... Jeśli będzie taka potrzeba, to weźmiemy go na tymczas, ale trzymajcie kciuki, żeby rodzice Asi zrozumieli, że koty bywają warte pokochania. To byłoby najlepsze wyjście dla Asi i Aksona :) .

Takie optymistyczne zakończenie tej historii :D
Awatar użytkownika
maja

W niedzielę maluchy wybierają się do nowych domków :) . Czy mógłby ktoś przysłać mi ankietę i umowę dla nowych opiekunów kwiatków? Byłabym bardzo wdzięczna :)
Awatar użytkownika
Ania Z

Post autor: Ania Z »

maja pisze:W niedzielę maluchy wybierają się do nowych domków :) . Czy mógłby ktoś przysłać mi ankietę i umowę dla nowych opiekunów kwiatków? Byłabym bardzo wdzięczna :)
mogę podesłac
ale potrzebna jst tez pieczatka :roll:
cos wymyśle, moze
Obrazek
Awatar użytkownika
maja

Podeślij. Dziękuję :)

Ta pieczątka musi być?

Maleńtasy próbują zjeść kable od komputera :evil: , że im się to brykanie nigdy nie nudzi :: ...
Awatar użytkownika
Ania Z

ok, jutro rano podeslę, tylko na pw daj mi maila bo chyba gdzieś dobrze ukryłam :oops: :roll: :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
maja

Przypomnę się :oops:
Awatar użytkownika
Ania Z

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
przepraszam zapomniałam v
mam straszne urwanie głowy :oops: :oops: :oops:
Obrazek
Awatar użytkownika
maja

Kwiatki wyrosły i wybierają się do nowych domków. Lwia Paszcza i Petunia jadą razem w niedzielę. Bidulek Lubczyk - sam - w poniedziałek. Pusto tu bez nich będzie :twisted: .
Awatar użytkownika
fuerstathos

Post autor: fuerstathos »

maja pisze: Pusto tu bez nich będzie :twisted: .
::
Człowiek po oddaniu miotu kociaków przypomina sobie, jak to jest normalnie mieszkać ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Villemo7

Post autor: Villemo7 »

Człowiek po przyjęciu miotu kociaków sobie przypomina, że ostatni wyzywał od szarańczy :evil:
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.
Awatar użytkownika
maja

Lubczyk załamany... Rodzeństwo zniknęło. Byłam u Natalii w odwiedzinach- kociaki mają wszystko i na dodatek siebie. Myślę, że trafiły na Swoje Własne Miejsce. I swoich Ludzi. Będę do nich zaglądać. Jutro wyjedzie Lubczyk, ale jego miejsce zajmie Akson :oops: . Uległam :oops: . Wuj Damazy polizał dziś Lubczyka :shock: :: . Czyżby jakiś przełom :twisted: ?
Awatar użytkownika
maja

Dzieciaki w nowych domach :D . Szczęśliwe i rozmruczne :: . A u nas zamieszkał Akson - wielkości świnki morskiej :roll: i to takiej mniejszej :wink: . Z długim futerkiem :cool: . Śmiejemy się, że sprzedamy go na allegro jako miniaturowego persa :wink: :twisted: . Ale najpierw trzeba dziecię podtuczyć. Oto Akson:

Obrazek

Obrazek

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Ania

Post autor: Ania »

Witam, dopiero co wróciłam z waacji, bardzo się cieszę, ze kotki znlazły dom, bo to ja Ci w końcu te kociambry" załatwiłam". A o moje czarne nikt nie pyta, co więcej chyba moja Pisczałka załapała grzyba, jutro jade do wetki w tej sprawie, ale bardzo się matwię...
Leczenie jest , jak wiesz długie....
ODPOWIEDZ