Odyn
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Pochwaliłam się na fejsie, a zapomniałam tutaj. Adam napisał maila do Rock Radia w czasie Dnia Kota i Odi z rodzeństwem spodobali się tak bardzo, że wylądowali na ich fejsie (jako jedyni!) 
https://www.facebook.com/rockradiopl/ph ... =3&theater

https://www.facebook.com/rockradiopl/ph ... =3&theater
Kocia mama Jaime'ego, Brienne i Odyna, wirtualna Astor (szczęśliwie wyadoptowanej) i Cody'ego 

- kotekmamrotek
W ogóle przypadkiem odkryliśmy żarcie, które nie podchodzi Odiemu. Nie, żeby nie zjadł, ale najpierw z pogardą odszedł od miski i upewnił się, czy nie ma nic innego. Otóż (jako że Brienne często wybrzydza i bardzo szybko jej się wszystko nudzi, to szukamy nowych smaków) zamówiliśmy na próbę Animondę Exotic z dodatkiem strusia i nałożyliśmy im na próbę, żeby się właśnie przekonać, co powiedzą. Brienne zaczęła wcinać, Jaime polizał, mlasnął i uznał, że jednak klasyka lepsza. Odi wrócił po paru minutach dopiero i wtedy widać uznał, że jedzenie jest jedzenie. Ale był to chyba jego najdłuższy grymas jedzeniowy, jaki widzieliśmy. Zatem już wiemy - struś tylko dla dziewczynki, panowie wolą kurczaka. Najlepiej surowego 

Kocia mama Jaime'ego, Brienne i Odyna, wirtualna Astor (szczęśliwie wyadoptowanej) i Cody'ego 

Dziś mieliśmy dzień pieszczotek. Najpierw komando nie chciało wypuścić Adama do pracy, a takie trzy spore kawałki kota uwieszone u spodni to niezła kotwica. Potem obudziłam się zdecydowanie o nie swojej porze (siódma to godzina szatana, zwłaszcza, że ostatnio znowu siedzę po nocach, bo wtedy najlepiej mi się pisze/pracuje) i moim planem było pójść spać dalej... Ale zostałam tak oszczekana, że nie miałam serca i skupiłam się na kociej miłości.
Każde dzieciątko było głaskane tak długo, aż całkowicie naelektryzowane zaczynało strzelać iskrami i wtedy następowała zmiana. W ogóle w pewnym momencie leciałam Jaime'ego i Brienne na dwie ręce, nie dość, że iskry leciały między nimi a moimi palcami, to strzelały też w siebie ogonami
Brienne długim pięknym czarnym, Jaime swoim sznaucerkowatym kikutkiem 
Potem wymiaziane futra szalały na balkonie po śniegu, a potem wróciły na dalsze głaskanie. I tyle z mojego snu... Co przyłożę głowę do poduszki, to jakiś łepek wciska mi się pod rękę. Jestem całkowicie rozbrojona i rozsłodzona

Każde dzieciątko było głaskane tak długo, aż całkowicie naelektryzowane zaczynało strzelać iskrami i wtedy następowała zmiana. W ogóle w pewnym momencie leciałam Jaime'ego i Brienne na dwie ręce, nie dość, że iskry leciały między nimi a moimi palcami, to strzelały też w siebie ogonami

Potem wymiaziane futra szalały na balkonie po śniegu, a potem wróciły na dalsze głaskanie. I tyle z mojego snu... Co przyłożę głowę do poduszki, to jakiś łepek wciska mi się pod rękę. Jestem całkowicie rozbrojona i rozsłodzona

I właśnie zobaczyłam najsłodszy widok tego tygodnia! (albo i więcej)
Na śniadanie miałam opcję szybką (bo koty się same nie pogłaszczą) czyli płatki z mlekiem. No i zostawiłam pustą miseczkę na widoku. Patrzę, Brienne wylizuje. Dolałam jej odrobinę - mleko bez laktozy, żeby nie było, czyli jak kocie - i chwilę potem zobaczyłam, jak Brienne i Odyś piją z jednej miseczki, łepek przy łepku, zahaczając o siebie uszkami
<3 <3 <3 Niestety miałam rozładowany telefon... Boziu, to było tak słodkie!
Na śniadanie miałam opcję szybką (bo koty się same nie pogłaszczą) czyli płatki z mlekiem. No i zostawiłam pustą miseczkę na widoku. Patrzę, Brienne wylizuje. Dolałam jej odrobinę - mleko bez laktozy, żeby nie było, czyli jak kocie - i chwilę potem zobaczyłam, jak Brienne i Odyś piją z jednej miseczki, łepek przy łepku, zahaczając o siebie uszkami

- kotekmamrotek
- kotekmamrotek