Wirek
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Na zdjęciu to chyba lepiej wszystko wygląda niż w rzeczywistości.... Martwi mnie jedna rzecz że rezydent często chodzi mrucząc, nie wiem czego on chce, ale czasami aż to są takie dziwne "jęki"- jakby mu się coś nie podobało. Jak zaczynam zabawę to nie reaguje, a po swoim mruczeniu zaczyna się gonitwa i ataki na małego... Chyba że to taka zabawa Co myślicie?
Nic też dziwnego, że rezydentowi zwiększył się repertuar dźwięków - wreszcie może gadać do kogoś, kto go rozumie 
Honia, włącz sobie z dźwiękiem
https://youtu.be/LG8MPqzcoug
Koty na filmiku żyją w przyjaźni i to jest normalna zabawa w berka

Honia, włącz sobie z dźwiękiem

https://youtu.be/LG8MPqzcoug
Koty na filmiku żyją w przyjaźni i to jest normalna zabawa w berka

U nas wygląda podobnie tylko często po berku jest jeszcze akt z badaniem kto jest silniejszy Wczoraj na przykład Wirek po takiej walce schował się pod szafę i przez pół godziny nie chciał wyjść - nawet piłeczki go do tego nie przekonały Mam mnóstwo wątpliwości czy koty się polubią Na noc są zamykane osobno ale za to o 5 rano Kitek budzi nas głośnym mruczeniem a raczej nawoływaniem Nie wiem co to może znaczyć ale po otworzeniu drzwi do pokoju gdzie śpi mały przestaje. zaczyna się poranne polowanie :-) Może lepiej już ich nie rozdzielac na noc?
nie rozdzielać, po tym co widziałam chłopaki suer się ułożyli, naprawdę nie masz się czym martwić
i fajnie że fajnie że jesteś z nami!!!
i fajnie że fajnie że jesteś z nami!!!
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Chciałabym wstawić filmy żebyście ocenili ale coś mi się nie udaje Moje wątpliwości przychodzą wtedy kiedy rezydent zaczyna unikać wirka Na przykład jest taka sytuacja Kitek leży sobie na fotelu i ucina drzemkę kiedy Wirek idzie do niego i go zaczepia to ten po chwili odchodzi i idzie w inne miejsce Tak samo jest z drapakiem kitek nie wchodzi już wogóle na górę bo Wirek go przegania Może sytuacja się zmieni jak będą dwa drapakg ale narazie nie dokupujemy bo za 1.5 miesiąca mamy remont i juz i tak za dużo tych "gratów".