Bolcia

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Ta mima Bolci - jeszcze z czasów szpitalika:
Obrazek
powinna być uznana za najbardziej znaczącą :) Bolcia to kochana istotka, ale też zdecydowana w swoich wyborach i doskonale wiedząca, co jej się podoba, a co nie. A także KTO jej się podoba. Do niedawna myślałam, że kocha wszystkich ludzi, których poznaje. Jednak pojawiło się w moim domu już kilka osób, których nie tylko nie zaszczyciła swoim władowaniem się na kolana, ale wręcz ich unikała.... Co zdecydowanie nie przeszkodziło jej usadowić się na kolanach kolejnych gości... Wynika z tego jasno, że nie każdy przypadnie księżniczce do gustu. Bolcia swą wartość zna :)
Obrazek

Będąc tak niepospolicie pięknym, trudno lekko nie zadzierać nosa ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Z innymi kotami faza tolerancji. Jednak miłości nie ma i utwierdzam się w przekonaniu, że Bolcia jest raczej materiałem na jedynaczkę i niepodzielną królową :)
Miałyśmy całkiem udaną sesję na balkonie. Dopóki nie pojawił się inny kot ;)
Obrazek
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Mnie też nie zaszczyciła swoją obecnością na moich kolanach :(
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

Będąc tak niepospolicie pięknym i charakternym, nie można zwać się ot, Bolcią..toż to prawdziwa Hrabina Bolesława! ;)
nie mogę, Kot na mnie leży.
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

:love:
Awatar użytkownika
Morri

Jak wiadomo, Bolcia powinna zrzucić trochę ciała. Sukces jest taki, że na pewno nie przybrała :good: Ale takim ćwiczeniom nie wróżę raczej wielkich osiągnięć ;)
https://youtu.be/JYEF8LlSEKc

Na szczęście bywa i tak ::
https://youtu.be/dNeayxxpOSQ
Tylko - nie daj Bóg - pojawi się konkurencja do piórka ;)
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Morri

Relaks według Bolci:
Obrazek
Dziewczyna zdecydowanie wie, że życie jest po to, by czerpać z niego przyjemności, więc nie rozmienia się na drobne - jak jeść, to dużo i ze smakiem, jak spać. to niemal wyłącznie kołami do góry ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

Bolcia ostatnio nie biega, a fruwa nam po domu :) Berek z innymi kotami zyskał w jej oczach i kota śmiga między pokojami, odbijając się jak piłeczka kauczukowa. Bo przecież bieganie w linii prostej jest nudne ;) Czasem też wyrzuca kuperek na zakrętach mniej kontrolowanie, ale ciągle z rozbrajającą radością :)

Wiele twarzy tego samego kota :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nie podoba mi się ostatnio sierść Bolci. Jest taka jakaś tłustawa... Trzeba się będzie wybrać na badania...
Awatar użytkownika
Morri

Bolcia niechętnie mi pozuje ostatnio do zdjęć :( A szkoda, bo trochę schudła :) O wiele więcej się rusza, jest weselsza i bardziej przylepna :) Wyszłam trochę z inicjatywą, by ją udobruchać i dłuższe chwile spędzałam z nią w... toalecie ;) Tam bowiem przychodzi zawsze, gdy ktoś się usadawia w celach wiadomych. I zawsze jest niepocieszona, że tak krótko może liczyć na mizianki. Zatem postanowiłam posiedzieć z nią nieco dłużej - jakie wygibasy zaczyna wyczyniać na kolanach po chwili! :shock: Po kilku dniach już przyszła ze mną spać i odtąd wyraźnie wypogodniała :) Niezbadane są zakamarki kociej psychiki :)
Awatar użytkownika
Morri

einfach

Post autor: einfach »

hihihihi :love:
Bolcia jakaś weselsza, nie? ;)
Awatar użytkownika
Morri

No, ba!
Awatar użytkownika
Morri

Bolcia nakolankowa i przylepna :) Sama przychodzi i zagaduje, by wziąć ją na kolana, ale najczęściej ładuje się sama :)
https://youtu.be/LriYfpGphCg

Z kotami relacje poprawne :) A nawet bardziej niż poprawne :) Bolcia wyraźnie preferuje towarzystwo kocurków :) Bo do kocurka można podejść, polizać po głowie, pobawić się. A z babami, to nigdy nie wiadomo ;)
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

::
Awatar użytkownika
Morri

U Bolci bez rewolucji :) Odnalazła swoje miejsce w stadzie, zyskała należny jej respekt i teraz rozkoszuje się błogą niezależnością :) Rozgadała się - bezbłędnie przekazuje człowiekowi, o co jej chodzi :) I słodziakuje, jak dawniej :)
https://youtu.be/ZzIr0dLJIOc
Humor jej wyraźnie dopisuje, a dzięki zabawom zrzuciła nadwagę :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Basik

Post autor: Basik »

ach te czarne koty... :serce:
BB :)
ODPOWIEDZ