Horacy

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

Może powinien mieć na imię Fernando :love:
Awatar użytkownika
jaggal

Post autor: jaggal »

Pasowałoby :D Ale kiedy do nas trafił, to takie biedne chłopiątko było...
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Awatar użytkownika
jaggal

No i Horacy znów wolny...

...ale nie tracimy nadziei, że gdzieśtam czeka na niego DOM. Bo przecież to niemożliwe, żeby tak kochany kot go nie znalazł...
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

jaggal pisze:No i Horacy znów wolny...

...ale nie tracimy nadziei, że gdzieśtam czeka na niego DOM. Bo przecież to niemożliwe, żeby tak kochany kot go nie znalazł...
na pewno się znajdzie, bo Horacy to taki cudny kocurro :D
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
jaggal

DS na razie się nie znalazł, ale cośtam ktośtam przebąkiwał, że tak wspaniałego faceta to nie wolno trzymać w klatce i może chociaż na tymczas by go... A przyda się, bo Horacjusz osiągnął już słuszną wagę 7 kilo i większa dawka ruchu jest bardziej niż wskazana! ;)

Poza tym nasz mężczyzna był dziś u weta, gdzie pobrano mu wymaz z paszczęki, pani doktor przyjrzała się też bacznie jego oczku (tym z niedrożnym kanalikiem łzowym) - po otrzymaniu wyników będziemy wiedzieli, czy coś stoi na przeszkodzie, żeby Horacego zaszczepić :)
Awatar użytkownika
Basik

Post autor: Basik »

jaggal pisze:DS na razie się nie znalazł, ale cośtam ktośtam przebąkiwał, że tak wspaniałego faceta to nie wolno trzymać w klatce i może chociaż na tymczas by go... A przyda się, bo Horacjusz osiągnął już słuszną wagę 7 kilo i większa dawka ruchu jest bardziej niż wskazana! ;)

Poza tym nasz mężczyzna był dziś u weta, gdzie pobrano mu wymaz z paszczęki, pani doktor przyjrzała się też bacznie jego oczku (tym z niedrożnym kanalikiem łzowym) - po otrzymaniu wyników będziemy wiedzieli, czy coś stoi na przeszkodzie, żeby Horacego zaszczepić :)
cośtam ktośtam to ja :wink: Horacy właśnie przybył do naszego domu. Jest w trakcie obchodu, najbardziej spodobało mu się pudełko z kocimi zabawkami, gdyby nie gabaryty to by w nim siedział i tulił. Nasi rezydencji Birba, Pepe i Trinity solidarnie siedzą pod łóżkiem - takiej socjalizacji to jeszcze w tym stadzie nie było.
BB :)
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Wiadomo - nic tak nie łączy jak "wspólny wróg" ;)
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Horacy to duży kocur - nic dziwnego, że wzbudza konsternację ;) Ale swoim charakterem potulnego barana szybko powinien podbić serca rezydentów :)

Jemu samemu chyba odmiana się podoba :)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

no wygląda na zadowolonego ::
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Basik

Horacy jest bardzo zadowolony gada, mruczy i swobodnie przemieszcza się "po kwadracie", ale dziwi się dlaczego inne koty się pochowały no i po co te fukania... Noc przebiegła bardzo spokojnie - bez awantur, łapoczynów i wyzwisk. ten kot nie jest płochliwy, przynajmniej na razie - wszystko przyjmuje pogodnie :)
Awatar użytkownika
jaggal

On pewnie nawet jak w paszczę dostanie, to tylko zamruga i pójdzie dalej - siła spokoju! :)

(ale trzymamy kciuki, żeby nikt od nikogo w nic nie dostał :P )
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

wreszcie na tymczasowych salonach
Awatar użytkownika
Basik

Rezydenci się pochowali i nie mają zamiaru wchodzić w bliższy kontakt z Horacym, więc oczekując na więcej życzliwości zadzierzguje znajomość z innym mieszkańcem ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Basik

Sytuacja generalnie wygląda tak: Horacy śpiewa a trzy waltornie w różnych tonacjach mu towarzyszą. Mamy czas pomruków i fukania. Trochę izoluję rezydentów, żeby mięli szansę na rozprostowanie łap i ogonów. Dzisiaj w nocy (3.00) Horacy odkrył możliwość spania w łóżku. Nie załapał tylko, że trzeba się dopasować do śpiących i zanim wybrał odpowiednie ciało to wędrował w poprzek w te i z powrotem - tym razem przy pomrukach ciał a on śpiewał ::
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Basik pisze: Dzisiaj w nocy (3.00) Horacy odkrył możliwość spania w łóżku. Nie załapał tylko, że trzeba się dopasować do śpiących i zanim wybrał odpowiednie ciało to wędrował w poprzek w te i z powrotem - tym razem przy pomrukach ciał a on śpiewał ::
:lol: :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ