Myszkin, Dunia i Nastia

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

Ej siora chono tu
Obrazek
Pacz jak pięknie, a ty znowu jesteś czujna jak ten pies podwójny...
Obrazek
gołębie, gołębie, gołębiiiiiiiiiiiiiiie

Obrazek
Awatar użytkownika
Marianna

Post autor: Marianna »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka
Awatar użytkownika
Marianna

Pozwolę sobie jeszcze wrzucić tutaj w wątku Waszym moje spostrzeżenie na temat czarnych kotków, które od dawna uważam za wyjątkowe :serce:
Czarne koty są dla mnie kwintesencją kociego piękna - często charakterystycznym elementem są przepiękne oczyska, które na etapie hebanowego futra mienią się wyjątkowo.
A przede wszystkim czarne koty z jeszcze jednego powodu sa wyjątkowe - przynoszą szczęście :kwiatek:
Miałam bardzo ciężki rok, mój serdeczny Przyjaciel powiedział mi "zaproście do domu Kota, zobaczysz karta się odwróci". Marianna zamieszkała z nami 07 lutego, dwanaście dni później dostałam pracę, a tydzień poźniej zostałam zakwalifikowana do długo oczekiwanych badań. I jak tu nie sądzić, że czarny kot działa lepiej niż czterolistna koniczyna?! :love: :kwiatek:
Trzymam kciuki za Dobrego Człowieka dla Dziewczyn :banan:
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka
BEATA olag

Marianna pisze:Pozwolę sobie jeszcze wrzucić tutaj w wątku Waszym moje spostrzeżenie na temat czarnych kotków, które od dawna uważam za wyjątkowe :serce:
Czarne koty są dla mnie kwintesencją kociego piękna - często charakterystycznym elementem są przepiękne oczyska, które na etapie hebanowego futra mienią się wyjątkowo.
A przede wszystkim czarne koty z jeszcze jednego powodu sa wyjątkowe - przynoszą szczęście :kwiatek:
Miałam bardzo ciężki rok, mój serdeczny Przyjaciel powiedział mi "zaproście do domu Kota, zobaczysz karta się odwróci". Marianna zamieszkała z nami 07 lutego, dwanaście dni później dostałam pracę, a tydzień poźniej zostałam zakwalifikowana do długo oczekiwanych badań. I jak tu nie sądzić, że czarny kot działa lepiej niż czterolistna koniczyna?! :love: :kwiatek:
:hug2: :hug2: :hug2:

To może ja wyadoptuję Nastkę - wtedy wreszcie znajdę robotę?
Awatar użytkownika
Marianna

BEATA olag pisze:
Marianna pisze:A przede wszystkim czarne koty z jeszcze jednego powodu sa wyjątkowe - przynoszą szczęście :kwiatek:
:hug2: :hug2: :hug2:
To może ja wyadoptuję Nastkę - wtedy wreszcie znajdę robotę?
Dobra myśl :tan: ale pamiętaj o Duni!
BEATA olag

Selfiak dla Marianek
Obrazek
Awatar użytkownika
Marianna

:hello: :jebanewalentynki:
BEATA olag

Bo Dunia piękna jest :serce:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Nastusia o uroczym profilu,
Obrazek
o uszkach jak skrzydełka Hermesa.
Obrazek
i w lekkiej zadumie...
Obrazek
BEATA olag

i nikt o dziewczyny nie pyta :sulk:
Awatar użytkownika
Marianna

BEATA olag pisze:i nikt o dziewczyny nie pyta :sulk:
Człowieki!!! Halooo!!! :patyk:
Tutaj dwie piękne Panny czekają na Was!
BEATA olag

Wychowanie przez sprzątanie
Każda kobieta wie, że mężczyźni są jak duże dzieci. Koty są jak psotne i leniwe dzieci. A dzieci są jak… no… jak dzieci. W zasadzie ich wychowywanie nigdy się nie kończy. Jest jak never ending story. Tak właśnie pomyślałam zobaczywszy to, co zobaczyłam otwierając szafkę w kuchni. Ale od początku.
Wieczorem też otworzyłam szafkę kuchenną, ale wtedy tylko się zdziwiłam. Przede mną na talerzyku leżał złożony w kopertę gotowy naleśnik. Zdziwiona byłabym jeszcze bardziej, gdybym w domu nie miała dziecięcia i gdybym już niejedno nie widziała.
- Dziecię - krzyknęłam - Twój to naleśnik ?
- Aha… - odkrzyknęło dziecię z głębi trzewi domu
- To zjedz albo wyrzuć – dokrzyknęłam. Nie będę wszak robiła w domu za sprzątaczkę domowników. Wystarczy, że jestem kucharką, majordomusem, zoną, matką… Niech sprzątają choć po sobie.
- Aha – odpowiedziało dziecię lub echo
O never ending story pomyślałam, gdy następnego ranka w szafce naleśnika znalazłam tam, gdzie leżał wieczorem. O nie! Nie będzie dziecię wymuszało na mnie sprzątania. Mrucząc to pod nosem wzięłam talerzyk z naleśnikiem i zaniosłam na dziecięce łóżko. Niech posprząta gdy wstanie. Co dopomyślawszy z satysfakcją wróciłam do swoich spraw.
…jakiś czas potem…
Wchodzę do kuchni… nie… co to jest na podłodze ? Ciastko ? Nie… Chleb zdepnięty ? skąd by tu… przyklękam… okiem jak Sherlock Holmes prawie do podłogi przywieram … w dwa palce jak szczypce biorę znalezisko… pod światło okna patrzę… naleśnik… naleśnik ?! Wstaję w te pędy i bieżę do sypialni dziecięcia. Śpi słodko ladaco. Na nim spoczywa talerzyk. Pusty talerzyk. A w ręku trzymam resztki z rzeczonego naleśnika koperty. Obracam się - za mną siedzi małe czarne ladaco oblizujące się ostentacyjnie. Gore mi ! Ja wychowam dziecię ? To mnie wychowają sprzątaniem koty.
agula.s

Post autor: agula.s »

I tu się należy zastanowić kto kogo wychowuje w domu ::
Koty rządzą!!!
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Marianna pisze:Pozwolę sobie jeszcze wrzucić tutaj w wątku Waszym moje spostrzeżenie na temat czarnych kotków, które od dawna uważam za wyjątkowe :serce:
witamy w klubie miłośników czarności :cool:
Awatar użytkownika
Marianna

:banan:
tajga

Post autor: tajga »

Buziaki dla sióstr, Duni Duniastej po stokroć ! :serce:
ODPOWIEDZ