Pacz jak pięknie, a ty znowu jesteś czujna jak ten pies podwójny...
gołębie, gołębie, gołębiiiiiiiiiiiiiiie
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Marianna pisze:Pozwolę sobie jeszcze wrzucić tutaj w wątku Waszym moje spostrzeżenie na temat czarnych kotków, które od dawna uważam za wyjątkowe![]()
Czarne koty są dla mnie kwintesencją kociego piękna - często charakterystycznym elementem są przepiękne oczyska, które na etapie hebanowego futra mienią się wyjątkowo.
A przede wszystkim czarne koty z jeszcze jednego powodu sa wyjątkowe - przynoszą szczęście![]()
Miałam bardzo ciężki rok, mój serdeczny Przyjaciel powiedział mi "zaproście do domu Kota, zobaczysz karta się odwróci". Marianna zamieszkała z nami 07 lutego, dwanaście dni później dostałam pracę, a tydzień poźniej zostałam zakwalifikowana do długo oczekiwanych badań. I jak tu nie sądzić, że czarny kot działa lepiej niż czterolistna koniczyna?!![]()
![]()
Trzymam kciuki za Dobrego Człowieka dla Dziewczyn
Dobra myślBEATA olag pisze:Marianna pisze:A przede wszystkim czarne koty z jeszcze jednego powodu sa wyjątkowe - przynoszą szczęście![]()
![]()
![]()
![]()
To może ja wyadoptuję Nastkę - wtedy wreszcie znajdę robotę?
Człowieki!!! Halooo!!!BEATA olag pisze:i nikt o dziewczyny nie pyta
witamy w klubie miłośników czarnościMarianna pisze:Pozwolę sobie jeszcze wrzucić tutaj w wątku Waszym moje spostrzeżenie na temat czarnych kotków, które od dawna uważam za wyjątkowe![]()
Czarne koty są dla mnie kwintesencją kociego piękna - często charakterystycznym elementem są przepiękne oczyska, które na etapie hebanowego futra mienią się wyjątkowo.
A przede wszystkim czarne koty z jeszcze jednego powodu sa wyjątkowe - przynoszą szczęście![]()
Miałam bardzo ciężki rok, mój serdeczny Przyjaciel powiedział mi "zaproście do domu Kota, zobaczysz karta się odwróci". Marianna zamieszkała z nami 07 lutego, dwanaście dni później dostałam pracę, a tydzień poźniej zostałam zakwalifikowana do długo oczekiwanych badań. I jak tu nie sądzić, że czarny kot działa lepiej niż czterolistna koniczyna?!![]()
![]()
Trzymam kciuki za Dobrego Człowieka dla Dziewczyn