Fornal

Nasi podopieczni, którzy odeszli...

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hannibalek

Post autor: Hannibalek »

Obrazek

Obrazek
Chitos

Post autor: Chitos »

Pierwsze zdjęcie to normalnie kina ej matka zgas światło i idziem spać :)
Awatar użytkownika
Hannibalek

Pączuś jako starszy już koci gentelman ma swoje lepsze i gorsze dni... Niestety niedziele są jakieś nieszczęśliwe, i tak oto Pączuś dostał biegunki i parę razy wymiotował :rzygi: . Na szczęście pije, jeść puszek nie chciał, ale surowym mięskiem nie wzgardził, więc chyba aż tak bardzo chory nie jest :)

Pączuś robi się coraz bardziej aktywny i coraz więcej go widać chodzącego po mieszkaniu i patrzącego z ciekawością przez okno. Jednak nadal trzeba uważać jakie ruchy się robi bo chłopak jest strachliwy i po prostu zaczyna wtedy uciekać i szukać kryjówki.

Trzymajcie kciuki za staruszka by się jeszcze bardziej otworzył :)
Awatar użytkownika
wiedźma

Post autor: wiedźma »

Trzymamy nieustannie! I za niego i za jego zdrówko!
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde
Awatar użytkownika
Hannibalek

Cześć wszystkim fanom Fornala :D

W nowym wydaniu Fornal news:

- Pączuś wybiera się w piątek na zabieg usunięcia brodawki z uszka, jest to zabieg pod narkozą, trzymajcie kciuki, żeby nasz chłopak dobrze to zniósł :)

- Doszliśmy do etapu, w którym gdy kot jest głodny to idzie do kuchni i miauczy, że jest głodny, a to już naprawdę w jego wykonaniu coś

- Nie wiem czy udziela mu się świąteczna atmosfera, ale ostatnio nakryliśmy go na zabawach z naszą rezydentką Fioną

- Zdjęć ostatnio mamy mniej bo co chcemy mu zrobić jakieś fajne to się Pączuś obraca i ucieka, chyba nie lubi blasku fleszy ;)

Mamy nadzieję, że jednak uda się nam zrobić za tydzień z Pączusiem świąteczną niespodziankę :D
Teffina

Post autor: Teffina »

Trzymam kciuki i liczę, że Fornal-Pączuś zwiększy parcie na szkło ;)
Awatar użytkownika
Hannibalek

Ah te święta czasu nie ma na nic, dziś Pączuś był na usunięciu brodawki z uszka i przy okazji dr Sobieralska usunęła mu ząbek :D

Chłopak już obudzony i chyba czuje się nieźle, na pewno będziemy dawać znać jak się nasz staruszek czuje.

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

Widziałam Władusia na kontroli u weta - i jestem nadal w SZOKU! Na stole mruczał i udeptywał podkładkę... Wygląda pięknie, ufa w 100% opiekunowi - to nie ten sam kot!!!! Co robi kochający dom z dzikim, wylęknionym kotem w depresji - to wręcz niewiarygodne...
A tak przy okazji - z grubsza - i w paszczy, i w uchu wszystko w jak najlepszym porządku, ale szczegóły to już zostawiam człowiekom Władusia ::
Awatar użytkownika
Hannibalek

Cześć wszystkim Fanom Pączusia (Fornala) i nie tylko :D

Obiecaliśmy Wam niespodziankę świąteczną, z małym poślizgiem ale oto i ona:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jak widać na załączonych obrazkach, Pączuś znalazł w sobie pokłady cierpliwości i stał się na moment kocim modelem z prawdziwego zdarzenia!

Pączuś robi się też coraz odważniejszy - bawi się piłeczką, myszką, czasami nawet z naszą rezydentką!
Zawsze po śniadaniu i kolacji Fornal dostaje swoje leki i sam po zjedzeniu leci na kanapę bo wie, że to czas na medykamenty.

Przed świętami Pączuś jak już pewnie wiecie był na usunięciu brodawki z ucha, przy okazji Pączuś pozbył się kła. Potem oczywiście dzielnie zniósł kroplówki jak prawdziwy twardziel.

Święta nam przeszły spokojnie, Pączuś się choinki nie boi, ani żadnych świątecznych lampek :D

Wszystko byłoby w jak najlepszym porządku, niestety po narkozie kreatynina znów nam podskoczyła...z 2.09 na 2.6. Na szczęście on sobie nic z tego nie robi i harcuje dalej :)

Trzymajmy kciuki by mu ta nieszczęsna kreatynina spadła...
Teffina

Post autor: Teffina »

Jaki przystojny model :oops: trzymam kciuki za poprawę wyników :)
Piena

Post autor: Piena »

Ołł, jak te oczy pięknie wyrażają pogardę dla ludzkich pomysłów xd

a pomimo elfiej zniewagi, prezentuje się bardzo majestatycznie na czerwonej podusi :love:
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Mocno trzymam kciuki!!! :ok:
Awatar użytkownika
Niebieska

Post autor: Niebieska »

On jest taki cudny :serce: Wyładniał bardzo, ale oczy dalej ma takie nie wiem...zmęczone, mądre, melancholijne... <3
Tyle ładnych zdjęć, może przydałoby się uaktualnić te z ogłoszenia na stronie? :)
Neda

Post autor: Neda »

No przez ten swój wzrok zawsze wygląda na smutasa. Choć na tych zdjęciach może bardziej jakby chciał powoedziec: WTF?! :lol:
Awatar użytkownika
Hannibalek

Już wysłałam nowe ogłoszenie w odpowiednim wątku na forum :D

Nowe zdjęcia już niebawem, mam nadzieję, że uda mi się jutro z czasem i pójdę z Pączkiem na zważenie, bo coś mi się wydaje, że nam chłopak przytył :D:D:D
ODPOWIEDZ