Kościuszka

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

:love:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Zurha

Post autor: Zurha »

Wyglądają jak dwie najlepsze kumpele razem :D
Awatar użytkownika
Niebieska

Post autor: Niebieska »

Kościuszka pozdrawia ;) Dziewczynie wiedzie się całkiem nieźle :) Dowiedziałam się, że ostatnio Kościuszka pozwoliła sobie poobcinać pazurki i nie było potrzeby używać do tego kocyka :D Gratuluję, bo nie sadziłam, że to się kiedykolwiek uda :twisted:
Kościuszka trochę się skarży, że śniadanko jest za małe i skarży się też, że nie każda wycieczka do kuchni kończy się napełnianiem kociej miseczki co zostaje głośno oprotestowane i skarży się też, że te protesty nic nie dają. Jedyne co Kościuszce udało się wypracować głośnym nawoływaniem to pobudka Pańcia zanim jeszcze słońce wstanie :twisted: Oczywiście nieodłączną towarzyszką tego nawoływania jest przyjaciółka Kitka ;)
Tak sobie myślę, że gdyby to koty organizowały nam czas to byłaby to niekończąca się impreza w kuchni z krótką przerwą na zabawę i ewentualnie czasem na wspólna drzemkę, bo miło się trochę razem poprzytulać :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
synchroniczne chlebki :serce:
Awatar użytkownika
Niebieska

Kościuszynka pozdrawia ze swojego Domu Stałego ;) U niej wszystko w jak najlepszym porządku :) Jest piękna, zdrowa i kochana :) Relacja z Kitką wciąż się rozwija i jest pełna kociej miłości ;) No może to głównie zasługa nachalności Kościuszki, ale najważniejsze że dziewczyny się kochają co widać na nadesłanych zdjęciach :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

:serce:
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

bosko:)
tajga

Post autor: tajga »

Pięknie :serce:
Awatar użytkownika
KrisButton

Post autor: KrisButton »

Ależ cudowne widoki
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
Awatar użytkownika
Niebieska

Kościuszka pozdrawia :) To już prawie 3 lata od adopcji (trzecia rocznica będzie pierwszego lipca)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Niebieska

Kościuszka to mój pierwszy wyadoptowany fundacyjny tymczasek :serce: Czas szybko leci i niedługo od adopcji minie 3,5 roku ;)

Obrazek
Obrazek

Na zdjęciu Kościuszka w towarzystwie Kitki, także mojej znajdki :serce:
Awatar użytkownika
Niebieska

Na początku lipca Kościuszka obchodziła swoje czwarte adopciny :aniolek: A ja obchodziłam czwartą rocznicę wyadoptowania mojego pierwszego tymczaska z FKP :serce:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ