Puma

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

Morri, pozazdrościć takiej pieszczochy :aniolek:
A z tym językiem to ewidentnie pasowałaby z Motkiem, jemu też często wyjeżdża języczek :P i jak dla mnie wygląda to przeuroczo i zarazem zabawnie ::
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Peeta tez tak ma że mu jęzor wyjeżdża ::
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Wczoraj pożegnaliśmy się z kubraczkiem :) Szwy ściągnięte, zaczipowaliśmy się, a przy okazji okazało się, że w uszach mamy niechcianych lokatorów. Niby Puma uszek nie drapie i na zewnątrz wszystko wygląda w miarę ładnie i czysto, ale głębiej siedzi paskudny świerzb :evil: Utłuczemy gada :twisted:

Puma coraz pewniej porusza się wśród innych kotów i myślę, że za niedługo będą już wspólne harce :) W ogóle wychodzi z niej dzieciak - bardzo chętnie bawi się czymkolwiek - piłeczką, szczurkiem, nakrętką od butelki :) Jest przeurocza i bardzo delikatna. Przytulanka doskonała :love:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Morri

Jestem absolutnie zakochana w Pumie :love: jeśli szybko ktoś jej nie adoptuje, źle ze mną będzie :roll: :roll: :roll: To ideał kota - jest tak ciepła i czuła, sama przychodzi na kolana, ZAWSZE ma ochotę na przytulanie :) Śpi przytulona do twarzy lub gdziekolwiek, byle blisko :) Wystarczy ją tylko dotknąć i już mruczy :) Można przy niej zrobić wszystko, choć czyszczenie uszu i zakraplanie ich na pewno nie jest tym, co kocha najbardziej :) Z innymi kotami już dogadana :) Podgląda je i naśladuje - tak nauczyła się, do czego służy drapak :) uwielbiam ją :love:
Obrazek

Acha, dodam, że ładuje się na kolana każdemu, kto tylko no nas przyjdzie :) A już sporo osób się przewinęło ;)
Awatar użytkownika
marinella

Post autor: marinella »

i co tego czarna :: czyli najpiekniejsza ::
Obrazek
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

w sobotę rozmawiał ze mną Pani, która napisała maila w sprawie Pumy, interesowała się czy kota dogaduje się z dziećmi, nie byłam w stanie jej na to odpowiedzieć, ale mam nadzieję, że ten mail nie zginął :)
Awatar użytkownika
Morri

dotarł, dotarł - dostałam dwa zapytania o maludę :)
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

Morri pisze:dotarł, dotarł - dostałam dwa zapytania o maludę :)
czyli dobrze małą polecałam :)
Awatar użytkownika
Asia_B

Post autor: Asia_B »

Oj ja coś czuję, że Morri poległa :)
Do zobaczenia Aniele
Awatar użytkownika
Morri

misiosoft pisze:
Morri pisze:dotarł, dotarł - dostałam dwa zapytania o maludę :)
czyli dobrze małą polecałam :)
:good:
Awatar użytkownika
Morri

Asia_B pisze:Oj ja coś czuję, że Morri poległa :)
:oops: :oops: :oops:
Awatar użytkownika
Asia_B

Morri pisze:
Asia_B pisze:Oj ja coś czuję, że Morri poległa :)
:oops: :oops: :oops:

poległa, poległa, poległa :banan: :banan: :banan:
Do zobaczenia Aniele
Awatar użytkownika
Morri

Uszyska coraz lepsze, Puma zaś coraz bardziej ma dość zabiegów okołousznych - jej strategia obronna podobna jak u mojej Luny - wtulić się w człowieka, mimo że to człowiek jest sprawcą nieprzyjemności :cool:
Ze stadem zasymilowana całkowicie :) Jak to zwykle bywało w przypadku młodych, długonogich kocich piękności, najchętniej bryka z Kanso - uwielbia gonić piłeczki, a tor do turlania nieustannie wzbudza jej zachwyt :) Jest pełna takiej radości poznawania :)
W kwestiach miziankowych bez zmian - czyli idealnie :love: Jest przy tym sprawiedliwa - jeśli w odwiedziny przyjdą dwie osoby: chodzi między jedną a drugą uczciwie po równo obdarzając barankami :serce:
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

Morri pisze:W kwestiach miziankowych bez zmian - czyli idealnie Jest przy tym sprawiedliwa - jeśli w odwiedziny przyjdą dwie osoby: chodzi między jedną a drugą uczciwie po równo obdarzając barankami
Zgadzam się w 100% jest sprawiedliwa :: Mieliśmy okazję ją poznać osobiście i co to dużo mówić, wg mnie kot wymarzony :aniolek: Przyszła sama i grzecznie, nie nachalnie położyła się koło Marcina ale zaraz go wygoniłam i się wtryniłam koło niej :love: Udało nam się też posłuchać jej pięknego, delikatnego mruczenia :serce: CUDO!!!
Ehhh ja też przepadłam i już obawiam się czy nie będę żałować, że jej nie zgarnęłam jak była ku temu okazja :twisted:
Awatar użytkownika
Asia_B

Gdzie się takie Koty IDEAŁY znajduje? :)
Do zobaczenia Aniele
ODPOWIEDZ