Odyn

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Gotan

Post autor: Gotan »

Budzenie przez Odyna, wersja 2.0 :)

Jako, że powoli zacząłem uodparniać się na (nie)spodziewane pobudki o 4:30, to Odyn najwyraźniej uznał, że trzeba nieco rozszerzyć zakres czynników budzących, a bestia jest z niego niezwykle sprytna. Dzisiaj zaczął tradycyjnie od polizania po twarzy, następnie pacania łapą po głowie. Nie dawało to efektów, to chwilę później wkroczył z ciężką artylerią, a konkretniej zrobił wycieczkę do kuwety, wrócił i pod nos podstawił mi łapę. Nie powiem, podziałało od razu, a ja do tej pory mam w głowie mętlik, czy on przypadkiem tego dokonał, czy na serio wykombinował, że tego typu "aromatyczna" metoda może zadziałać.
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Gotan pisze:Budzenie przez Odyna, wersja 2.0 :)

Jako, że powoli zacząłem uodparniać się na (nie)spodziewane pobudki o 4:30, to Odyn najwyraźniej uznał, że trzeba nieco rozszerzyć zakres czynników budzących, a bestia jest z niego niezwykle sprytna. Dzisiaj zaczął tradycyjnie od polizania po twarzy, następnie pacania łapą po głowie. Nie dawało to efektów, to chwilę później wkroczył z ciężką artylerią, a konkretniej zrobił wycieczkę do kuwety, wrócił i pod nos podstawił mi łapę. Nie powiem, podziałało od razu, a ja do tej pory mam w głowie mętlik, czy on przypadkiem tego dokonał, czy na serio wykombinował, że tego typu "aromatyczna" metoda może zadziałać.

:lol2:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

jak to - PRZYPADKIEM???? Przecie to najinteligentniejszy kot na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :aniolek:
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

z tej strony to ja go nie znałam :roll:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
tess
Kontakt:

Post autor: tess »

A w ogóle to pacanie wygląda bosko :twisted: Ostatnio czytałam sobie grzecznie książkę z ebuczka, żeby nie rozbudzać Adama lampką i zobaczyłam, że tak koło 3 w nocy Odi wskoczył, rozejrzał się, po czym PAC! Jak w worek bokserski :D Walczyło we mnie "zabrać kota, przecież Adam padnie rano na pysk" z "Hihihi, jak to słodko wygląda!" :diabel:
Kocia mama Jaime'ego, Brienne i Odyna, wirtualna Astor (szczęśliwie wyadoptowanej) i Cody'ego :)
tess
Kontakt:

Odyś, Jaime, Brienne i choinka :)
https://www.youtube.com/watch?v=tVNOIi- ... e=youtu.be

Musimy jeszcze zrobić zdjęcie z prezentami, od dziadków z obu stron kociarstwo dostało smakołyki, a dodatkowo mięciutki materacyk w kształcie krowy, na którym wylegują się od pierwszego wejrzenia :)
Kocia mama Jaime'ego, Brienne i Odyna, wirtualna Astor (szczęśliwie wyadoptowanej) i Cody'ego :)
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

super Cow Cats Commando :: :: ::
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Odulek co taki leniwy??? Pewnie nakradł ze świątecznego stołu;)
tess
Kontakt:

Odi nie lubi marnować energii na głupoty w stylu choinka czy łapanie piórek. Woli łapać żarcie z trzech misek naraz, to dopiero zabawa :D
tess
Kontakt:

Odyn jest naprawdę wyjątkowym kotem <3 Właśnie siedzi na parapecie i podziwia fajerwerki :shock:

Za to rano wrednie wystawił Adama. Odi klasycznie snuł się pod balkonem. Na dworze mróz. W końcu Adam się poddał i wymruczał: "no dobra, wypuszczę cię, odmrozisz sobie dupę i sam wrócisz do domu...". A gdzie tam, Odulasty w siódmym niebie, nie chciał wracac :D
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Odi ma płaszczyk ochronny wiadomej proweniencji - mróz Mu na bank niegroźny:))))
tess
Kontakt:

Minus 15 z zimnym wiatrem pokonało Odiego. Mamy chwilę przerwy w dobijaniu się na balkon :D
tess
Kontakt:

tess
Kontakt:

Awatar użytkownika
kotekmamrotek

czy tylko ja mam wrażenie, że Odulek to taki radosny psiak???
ODPOWIEDZ