Ruch, nieprzejadanie się - to może dobrze działać na kreatyninę
Pędzel
Moderatorzy: crestwood, Migotka
kat, jest tak jak przewidziałaś
wyniki bardzo dobre, więc mimo iż Pędzel i tak już był sporo odchudzony przed operacją łapek, to utrata wagi na wolności wyszła Mu na dobre
Dlatego mimo iż, kocio uwielbia jedzenie będzie one ściśle kontrolowane, bo wersja Pędzla Fit po prostu jest dobra dla Jego zdrowia 
Pędzel jest największym głodomorem jaki nam się kiedykolwiek trafił
Czarki i Zorka nie muszą mieć ograniczanego jedzonka
Nie wiem jak to będzie jak kotki zostaną połączone
Tymczasem Pędzel miewa się bardzo dobrze
Trochę marudzi na za małe wg Niego porcje jedzonka i czasem sobie kichnie ale ogólnie wszystko całkiem ok
Gorzej, że mnie całkowicie rozłożyło choróbsko

Czarki i Zorka nie muszą mieć ograniczanego jedzonka
Nie wiem jak to będzie jak kotki zostaną połączone
Tymczasem Pędzel miewa się bardzo dobrze
Trochę marudzi na za małe wg Niego porcje jedzonka i czasem sobie kichnie ale ogólnie wszystko całkiem ok
Gorzej, że mnie całkowicie rozłożyło choróbsko
Pędzek dzięki uprzejmości naszej współlokatorki ma dostęp pod jej obecność, do tego co lubi najbardziej czyli do mizianek i łóżka:
Jednak większość czasu spędza na korytarzu, tu w towarzystwie pluszowej buźki z walerianą:
Kocio dostał prezent w postaci mięciutkiego posłanka
, które już wczoraj testował
Także następny wpis będzie ze zdjęciem na posłanku
Jednak większość czasu spędza na korytarzu, tu w towarzystwie pluszowej buźki z walerianą:
Kocio dostał prezent w postaci mięciutkiego posłanka
Także następny wpis będzie ze zdjęciem na posłanku
Kochani spieszę z info po wizycie u ortopedy 
Wszystko w porządku
Jedynie jeden gwóźdź wyszedł z kolana i zaczął krążyć pod skórą ale został od razu na miejscu usunięty. Następna kontrola jak nic niepokojącego nie będzie się działo za ponad pół roku
Dr był zachwycony i powiedział, że to jego najlepszy pacjent w tym roku. W sensie, że najtrudniejszy przypadek, komplikacje, innowacyjne działania aby łapki naprawić, spektakularnie szybkie gojenie się i pomimo 4 miesięcy za wolności wszystko ładnie się trzyma
Ewidentnie ulubiony i najbardziej zapadły w pamięć doktora pacjent
Foto relację z wizyty u weta wrzucę na chmurę jutro.
Wszystko w porządku
Dr był zachwycony i powiedział, że to jego najlepszy pacjent w tym roku. W sensie, że najtrudniejszy przypadek, komplikacje, innowacyjne działania aby łapki naprawić, spektakularnie szybkie gojenie się i pomimo 4 miesięcy za wolności wszystko ładnie się trzyma
Ewidentnie ulubiony i najbardziej zapadły w pamięć doktora pacjent
Foto relację z wizyty u weta wrzucę na chmurę jutro.
- KrisButton
Czy koty śnią? 
Kolejny raz i to konkretny przekonuję się, że TAK!
Dziś w nocy obudziło mnie dziwne miauczenie Pędzla.
Takie, którego nie jestem w stanie doświadczyć normalnie.
Kocio nadal przebywa na korytarzu więc widząc, że Zorka i Czarki siedzą zaalarmowani pod drzwiami pokuśtykałam do Pędzla.
Wchodzę po ciemku macam i zapalam światło a tam Pędzel na posłanku śpi w najlepsze coś marudząc pod wąsem.
Dopiero jak za drugim razem się do Niego odezwałam otworzył zaspane oczy, wymiziałam Go życząc spokojnych snów i wróciłam do łóżka.
Dodam, że ja to mam raczej lekki sen, taki na czujce ale zanim się wygramoliłam z wyrka miauczenie Pędzla przez sen obudziło również Marcina

Kolejny raz i to konkretny przekonuję się, że TAK!
Dziś w nocy obudziło mnie dziwne miauczenie Pędzla.
Takie, którego nie jestem w stanie doświadczyć normalnie.
Kocio nadal przebywa na korytarzu więc widząc, że Zorka i Czarki siedzą zaalarmowani pod drzwiami pokuśtykałam do Pędzla.
Wchodzę po ciemku macam i zapalam światło a tam Pędzel na posłanku śpi w najlepsze coś marudząc pod wąsem.
Dopiero jak za drugim razem się do Niego odezwałam otworzył zaspane oczy, wymiziałam Go życząc spokojnych snów i wróciłam do łóżka.
Dodam, że ja to mam raczej lekki sen, taki na czujce ale zanim się wygramoliłam z wyrka miauczenie Pędzla przez sen obudziło również Marcina