Rita

Podopieczni Fundacji Koci Pazur

Moderatorzy: airam, crestwood, Rita, Migotka

Awatar użytkownika
crestwood

Re: Rita

Post autor: crestwood »

I tak dobiegły końca wakacje Rity u cioci crestwood i wujka jankersa :: Będziemy za kicią bardzo tęsknić! Dała się poznać jako absolutna fanka piórek - można je gonić, łapać, polować na nie w dziurach w kartonie, które specjalnie dla Rity powycinał wujek. Można też je namiętnie lizać :lol:

Obrazek

Obrazek

Ritka bez dwóch zdań uwielbia towarzystwo człowieka. To przy człowieku bawi się niczym kociak i wylizuje miseczkę do czysta. Włącza też swój traktorek na pełen regulator. Nie sposób jej nie pokochać! Jest delikatna, uważna, uwielbia głaski.

Obrazek

Obrazek

I jak na rozpieszczonego kota przystało, za smaczki zrobi wszystko ::
Obrazek
Awatar użytkownika
Erena

Post autor: Erena »

airam pisze: 03 sie 2025, 14:00 Ależ ona ma przepiękne paputy!
Ma - w dodatku chyba dwie czy trzy poduszeczki ma różowe :)

Traktor ma niesamowity. Jak sprawowałam nad nią opiekę dochodzącą, raczyła mnie nim od pierwszego dnia.
„Ludzie, którzy nienawidzą kotów, w swoim następnym życiu wrócą jako myszy.” Faith Resnick
Awatar użytkownika
Erena

Post autor: Erena »

Ale miała wakacje pod łazarską gruszą :) Nie dziwię się Waszym odczuciom - w Ritusi po prostu nie da się nie zakochać (do tego stopnia, że w razie potrzeby jestem gotowa zasuwać na drugi koniec Poznania na dochodzącą).
„Ludzie, którzy nienawidzą kotów, w swoim następnym życiu wrócą jako myszy.” Faith Resnick
ODPOWIEDZ